Adria Airways Logo Adria Airways

Letalske karte  Ljubljana - Düsseldorf

Vabljeni v Düsseldorf

Fly to Dusseldorf 2000x570

Destinacija Düsseldorf

Odpotujte v eno najelegantnejših mest v Evropi, ki leži v osrčju gospodarsko najmočneje razvitega dela Nemčije. Poslovno in finančno središče, kjer imajo evropski sedež mnoga mednarodna podjetja, velja za nemško prestolnico mode in je znano po številnih dogodkih, sejmih, zabavnih prireditvah na prostem in živahnem nočnem utripu.

Mesto ob Renu se lahko pohvali z visokim indeksom kakovosti življenja ter ponuja veliko vrhuncev za vse okuse in želje. Ljubitelji kulture boste lahko izbirali med več kot 120 umetniškimi galerijami in muzeji, obiskali prenovljeno operno hišo, se navduševali nad sodobno arhitekturo ali preprosto uživali v utripu mesta v kateri od tamkajšnjih kavarn, pivnic ali izbranih restavracij.

Izkoristite Adriine prednosti

  • zbiranja nagradnih milj za vaša potovanja v okviru programa zvestobe Miles & More
  • visokih in poenotenih standardov združenja Star Alliance, ki vam zagotavljajo udobno potovanje
  • vašega MyAdria profila in ekskluzivnih ponudb

Vabljeni v Düsseldorf

  • 8 kg ročne prtljage
  • brezplačna izbira sedeža
  • brezplačna prijava na let

Informacije o letu

Trajanje:
Razdalja:

Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana (LJU)

Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana (LJU)

Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana (ali Aerodrom Ljubljana) je 26 kilometrov oddaljeno od centra mesta.

Z letališča do centra Ljubljane lahko pridete z avtobusi, rent-a-car avtomobili ali s taxiji, ki vas čakajo pred letališko stavbo. Z letališča do centra mesta Ljubljana boste potrebovali približno pol ure.

Preberite več o letališču Jožeta Pučnika Ljubljana.

V srcu nemške zvezne dežele Severno Porenje - Vestfalija ima svoj prostor letališče Düsseldorf – DUS. Sodobno opremljeno letališče s tremi terminali, ki je postalo privlačno letalsko vozlišče mednarodnega prometa, je tretje največje v Nemčiji. Od tam vsako leto leti več kot dvaindvajset milijonov potnikov na 200 destinacij po vsem svetu.

Brezhibno potovanje je ena od vizij letališča, ki je od mesta Düsseldorf oddaljeno le sedem kilometrov. Tako je enkratno izhodišče za obisk celotne Nemčije, kamor se lahko odpravite z avtobusom, taksijem ali tramvajem, letališče pa ponuja tudi neposreden dostop do hitrega vlaka, ki odlično povezuje vso državo. Več o Düsseldorf Airport