Adria Airways Logo Adria Airways

Letalske karte  Ljubljana - Hamburg

Obiščite Hamburg

Hamburg, ki po velikosti lovi Berlin in ima takoj za belgijskim Antwerpnom drugo največje pristanišče v Evropi, je poln parkov in osamljenih kotičkov, ki so idealni za počitek, rekreacijo ali regeneracijo. Centra mednarodne menjave s konca devetnajstega stoletja se še danes drži naziv enega najatraktivnejših mest v Evropi, v nemških Benetkah s severa, kot Hamburgu radi rečejo obiskovalci, pa stoji več kot 2500 kamnitih, železnih in betonskih mostov.

Mesto se lahko pohvali z več kot 60 gledališči in več kot 100 glasbenimi prizorišči, ponos mesta pa je tudi Elbphilharmonie, akustično ena najnaprednejših filharmonij na svetu, ki je v preteklem letu gostila velika imena resne glasbe. Obiščite mestno hišo ali uživajte v katerem od organiziranih ogledov skladiščnega kompleksa Speicherstadt.

Navdušila vas bo tudi ribja tržnica, kjer se ob nedeljah zjutraj s kavo v eni roki in ribjim sendvičem v drugi radi srečujejo domačini, čas za kosilo pa si obvezno rezervirajte v kateri od pravih tradicionalnih nemških gostiln.

Izkoristite Adriine prednosti

  • zbiranja nagradnih milj za vaša potovanja v okviru programa zvestobe Miles & More
  • visokih in poenotenih standardov združenja Star Alliance, ki vam zagotavljajo udobno potovanje
  • vašega MyAdria profila in ekskluzivnih ponudb

Obiščite Hamburg

  • 8 kg ročne prtljage
  • brezplačna izbira sedeža
  • brezplačna prijava na let

Informacije o letu

Trajanje:
Razdalja:

Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana (LJU)

Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana (LJU)

Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana (ali Aerodrom Ljubljana) je 26 kilometrov oddaljeno od centra mesta.

Z letališča do centra Ljubljane lahko pridete z avtobusi, rent-a-car avtomobili ali s taxiji, ki vas čakajo pred letališko stavbo. Z letališča do centra mesta Ljubljana boste potrebovali približno pol ure.

Preberite več o letališču Jožeta Pučnika Ljubljana.