Adria Airways Logo Adria Airways
Letalske karte Ljubljana - Hamburg
croppedimage960410 Adria celoletna CP 960x2

Obiščite Hamburg

Hamburg, ki po velikosti lovi Berlin in ima takoj za belgijskim Antwerpnom drugo največje pristanišče v Evropi, je poln parkov in osamljenih kotičkov, ki so idealni za počitek, rekreacijo ali regeneracijo. Centra mednarodne menjave s konca devetnajstega stoletja se še danes drži naziv enega najatraktivnejših mest v Evropi, v nemških Benetkah s severa, kot Hamburgu radi rečejo obiskovalci, pa stoji več kot 2500 kamnitih, železnih in betonskih mostov.

Mesto se lahko pohvali z več kot 60 gledališči in več kot 100 glasbenimi prizorišči, ponos mesta pa je tudi Elbphilharmonie, akustično ena najnaprednejših filharmonij na svetu, ki je v preteklem letu gostila velika imena resne glasbe. Obiščite mestno hišo ali uživajte v katerem od organiziranih ogledov skladiščnega kompleksa Speicherstadt.

Navdušila vas bo tudi ribja tržnica, kjer se ob nedeljah zjutraj s kavo v eni roki in ribjim sendvičem v drugi radi srečujejo domačini, čas za kosilo pa si obvezno rezervirajte v kateri od pravih tradicionalnih nemških gostiln.

Izkoristite Adriine prednosti

 • zbiranja nagradnih milj za vaša potovanja v okviru programa zvestobe Miles & More
 • visokih in poenotenih standardov združenja Star Alliance, ki vam zagotavljajo udobno potovanje
 • vašega MyAdria profila in ekskluzivnih ponudb

Obiščite Hamburg

Informacije o letu

Trajanje:
Razdalja:

Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana (LJU)

Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana (LJU)

Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana (ali Aerodrom Ljubljana) je 26 kilometrov oddaljeno od centra mesta.

Z letališča do centra Ljubljane lahko pridete z avtobusi, rent-a-car avtomobili ali s taxiji, ki vas čakajo pred letališko stavbo. Z letališča do centra mesta Ljubljana boste potrebovali približno pol ure.

Preberite več o letališču Jožeta Pučnika Ljubljana.

Letališče Hamburg

Letališče Hamburg

Letališče v Hamburgu je peto največje in hkrati najstarejše letališče v Nemčiji. Povezano je s približno 60 letalskimi družbami, ki direktno letijo na več kot 130 letališč po Nemčiji in svetu. 107-letna zgodovina letališča je zapisala številne uspešne aviatorske zgodbe, letališče pa se lahko pohvali tudi z več kot 17 milijoni potnikov, ki so prek Hamburga potovali v preteklem letu.

Od mestnega središča je oddaljeno le osem kilometrov, zato je povezava med letališčem in mestnim središčem tudi z javnim prevozom odlična.

Več o letališču Hamburg Airport.

Vozni red LJU-HAM

  1. JP182 17:15 19:15
  1. JP182 07:00 09:00
  1. JP182 07:00 09:00
  1. JP182 17:15 19:15

Vozni red je informativen. Pridružujemo si pravico do sprememb brez predhodnega obvestila.