Kabinsko osebje

Naše stevardese in stevardi

Udobno se namestite in uživajte v letu. Naše kabinsko osebje pa bo poskrbelo za vse ostalo. Z uglajenim in profesionalnim pristopom skrbimo za prijetno vzdušje, z visoko mero znanja pa ustvarjamo najpomembnejše – občutek varnosti.

Naše kabinsko osebje vam bo prijazno pomagalo pri iskanju vašega sedeža, poskrbelo bo za vašo ročno prtljago, vas seznanilo z varnostnimi predpisi, pomagalo vam bo najti odgovore na vaša vprašanja in nudilo prvo pomoč.

Znanje in strokovnost

Znanje številnih tujih jezikov nam omogoča premostitev komunikacijskih ovir. Z visokim nivojem znanja, splošno razgledanostjo, celovito podobo in prilagodljivostjo je naše kabinsko osebje kos zahtevnim potnikom in zakupnikom letov. Z mislijo na vsakega potnika pa se naše kabinsko osebje z vso odgovornostjo posvetijo posebnim kategorijam potnikov kot so otroci in potniki s posebnimi potrebami, potniki, ki poredko potujejo in potrebujejo dodatne informacije.

Osebje 1

Redno izobraževanje za vašo varnost

Z nenehnimi izobraževanji in izpopolnjevanji na strokovnem in komercialnem področju kot tudi na področju stikov s potniki sledimo viziji odličnosti. Letna teoretična in praktična usposabljanja za prepoznavanje nepredvidenih sitacij zagotavljajo visok nivo usposobljenosti naše ekipe. Vaša varnost je pri nas vedno na prvem mestu.

Prijeten videz in prijazen nasmeh

Ni skrivnost, da kabinsko osebje s ponosom nosi svojo uniformo, ki že od Adriinih začetkov velja za eno lepših v pisanem mozaiku uniform celega sveta. S prijetnim videzom in prijaznim nasmehom skrbimo za vaše udobje in dobro počutje. Prepričajte se sami!

Se želite pridružiti naši ekipi? Vpišite se v našo bazo iskalcev zaposlitve in vaše podatke bomo shranili za bodoče izobraževalne ter zaposlitvene možnosti.

Naše osebje je tisto, ki vas prijazno sprejme na letalo in se z nasmehom poslovi od vas, ko ga zapustite.