Adria>Destinacije in leti>Letalske vozovnice: Pariz

Letalske vozovnice: Pariz

Letalske vozovnice: Pariz

Odkrijte čare Pariza

Eiffelov stolp? Louvre? Moda? Kaj pa vam najprej pade na pamet, ko pomislite na Pariz? Poletite z nami v francosko prestolnico na daljši izlet, romantični vikend ali poslovni sestanek.

Pariz za mestne popotnike

Sprehodite se po znamenitih Elizejskih poljanah, povzpnite se na Eiffelov stolp in sprehodite po Notre-Damski katedrali. Bi radi od blizu občudovali Leonardovo Mona Lizo? Ali pa Picassove mojstrovine? Ljubitelji umetnosti lahko ves dan preživite v muzeju Louvre ali centru Georges Pompidou in niti za hip vam ne bo dolgčas. Dame boste navdušene nad luksuznimi butiki v predelu Fabourg Saint-Honore Ljubitelji dobre hrane pa boste lahko na vsakem koraku uživali v svetovno znani francoski kulinariki.

Rezerviraj let

Pariz za modne navdušence

Pariz je ena od največjih modnih prestolnic, ki narekuje modo vsemu svetu. Zato ni presenetljivo, da njegovi prebivalci slovijo po odličnem stilu, mesto pa je pravi raj za ljubitelje mode. Predel Fabourg Saint-Honore je dom najbolj prestižnih modnih butikov. Ulice Rue Royal, St. Honore in Rue Cambon gostijo luksuzne modne znamke kot so Chanel, Miu Miu ali Givenchy. Ne spreglejte znamenite veleblagovnice Galeries Lafayette, ki v svojih sedmih nadstropjih ponuja kolekcije zvenečih modnih imen.

Pariz za romantike

Zakaj ne bi v Parizu preživeli nepozabnega vikenda? Sprehodite se po čarobnem in živahnem Montmartru, spijte kavico v eni od številnih kavarnic, ukradite nasmeh Mona Lizi v Louvru in se zvečer z ladljico zapeljite po Seni.

Pariz za otroke

Privoščite svojim najmlajšim in otroku v sebi nepozabno zabavo z najljubšimi Disneyevimi junaki v Disneylandu. Pet čarobnih dežel ponuja čudovita doživetja za vso družino.

Pariz 2

Na potovanju v Pariz ne spreglejte:

  • Louvre: največja zbirka umetnosti do 20. stoletja pod eno streho.
  • Katedrala Notre Dame: čudež gotske arhitekture, ena najlepših katedral na svetu.
  • Eiffelov stop: stolp s konca 19. stoletja, ki naj bi bil postavljen začasno, je danes znamenje Pariza.
  • Champs Élysées s slavolokom zmage: prijeten sprehod po eni najbolj znanih ulic na svetu do veličastnega slavoloka, ki ga je dal postaviti Napoleon.

Odkritje mesto kulture, romantike, mode in kulinarike. Poletite z nami v nepozaben Pariz!

Več o Parizu lahko preberete v OnAir Magazinu