Poslovni razred

Zakaj leteti v poslovnem razredu?

Vaše potovanje v poslovnem razredu bo z nami pravi užitek. Za udobje bo poskrbljeno še preden boste poleteli nad oblake in uživali višji standard storitev.

Od trenutka, ko prispete na letališče, pa do trenutka, ko poletite proti izbrani destinaciji, se trudimo ugoditi vašim željam in potrebam. Ne glede na namen vašega leta, imate s potovanjem v poslovnem razredu možnost počitka, dela ali sprostitve, na cilj pa boste vedno prispeli sveži in spočiti.

Prijava na let brez čakanja

Na vseh letališčih, na katera leti Adria Airways, se na let lahko prijavite pri posebnem okencu za poslovni razred.

Udobje letališkega salona

Z vstopnim kuponom boste lahko vstopili v prijeten poslovni letališki salon in tam v miru počakali na vkrcanje v letalo. Na voljo so vam brezplačni prigrizki in pijača ter časopisi.

Poslovni razred 1

Več zasebnosti in udobja na letalu

V letalu boste v poslovnem razredu deležni več zasebnosti in udobja, še pred vzletom pa vam bo naše prijazno osebje ponudilo osvežilno pijačo.

Izbran obrok na vsakem letu

Obrokom, ki jih strežemo na naših letih, posvečamo posebno pozornost. Ponudba je odvisna od dolžine in časa leta, od časa dneva (zajtrk, kosilo ali večerja) in od letnega časa. Če imate posebne zahteve, vam z veseljem pridemo naproti. Poseben obrok si lahko sestavite kar po vaših željah in ga pri vašem prodajalcu letalskih vozovnic naročite vsaj 48 ur pred letom.

Večja fleksibilnost

Fleksibilnost cen za potovanje v poslovnem razredu vam omogoča bistveno višjo stopnjo dinamike, saj vam spremembo datuma potovanja uredimo brezplačno.

Nagrajujemo vašo zvestobo

Za ceno potovanja v poslovnem razredu boste tudi dodatno nagrajeni v okviru programa zvestobe v katerem sodelujete.

Ne glede na to, kam letite, boste v našem poslovnem razredu na cilj prišli bolj spočiti in zadovoljni.