Adria OnAir

Adria OnAir

Vsem, ki potujejo na naših letalih, je na voljo portal Adria OnAir Entertainment – nova storitev, ki smo jo uvedli, da bi potnikom popestrili potovalno izkušnjo. Gre za množico uporabnih in zabavnih vsebin, urejenih v posamezne sklope, med katerimi lahko bralci izbirajo visoko nad oblaki.

Napotki za povezavo

Potniki dostopate do portala prek svojih pametnih mobilnih naprav ali tabličnih računalnikov. V načinu Flight mode vklopite brezžično povezavo in izberete omrežje Adria OnAir. Brezžično omrežje je za vas na voljo v vseh fazah leta.

Vsebina

Po uspešni povezavi v omrežje se bo odprl portal OnAir Entertainment, v katerem najdete informacije o trenutnem letu, izveste potovalne namige za destinacijo, kamor potujete, preverite Adrijino ponudbo Skyshop, poklepetate z drugimi potniki, se za sprostitev preizkusite v igrici ali prebrskate po člankih OnAir Magazina.

V potovalnih namigih vam predstavljamo Adrijine destinacije, ki smo jim dodali posamezne podrobnosti in zanimivosti z določene destinacije.

Skyshop je Adrijina trgovina nad oblaki. Ogled ponudbe iz kataloga je zdaj še preprostejši in hitrejši, objavljamo pa tudi posebne ponudbe.

Igre bodo vam in vašim otrokom še popestrile let. Na voljo vam je več različnih, nekatere poskrbijo za zabavo za vso družino, spet druge pa od vas zahtevajo več zbranosti ali sreče. Z vpogledom na lestvico najboljših dosežkov se boste lahko primerjali z drugimi "igralci" na vašem letu.

Pogovor prek klepetalnikov je vse bolj razširjena oblika komuniciranja, zato smo ga vključili v portal. Izbirate lahko med skupinskim pogovorom, kjer lahko s svojega letalskega sedeža pozdravite in nagovorite vse potnike na letalu ali pa se odločite za klepet le z določeno osebo na letalu.

Med letom lahko preverite tudi informacije o trenutnem letu, oddaljenost do ciljnega letališča in predviden čas pristanka.

Vedno zanimivo branje so tudi članki iz revije OnAir Magazine (prej Adria In-Flight Magazine), ki s svojimi izbranimi temami in dobrimi fotografijami že vrsto let osvaja potnike. Skrbimo, da so vsebine sveže, in zato redno dodajamo nove. Preizkusite jih in naj vam popestrijo let.