Adria Airways Logo Adria Airways

Pri prtljagi poskrbimo, da plačate za samo toliko prtljage, kolikor je potrebujete. Vse naše vozovnice imajo en kos ročne prtljage vključen v ceno, vedno pa lahko dokupite dodatno količino prtljage.

Dovoljena količina prtljage

En kos ročne prtljage do 8 kg in z vsoto vseh treh mer do 118 cm (55x40x23) je vključen pri vseh naših vozovnicah, razen pri poslovnih, kjer sta dovoljena dva kosa oddane prtljage. Poleg ročne prtljage lahko s seboj na letalo brezplačno vzamete tudi nekaj osebnih predmetov, kot so torbica, fotoaparat ali prenosni računalnik, plašč ali podobno.

Če želite s seboj vzeti tudi oddano prtljago, lahko to naredite tako, da dokupite dodatno količino prtljage. Za podrobnosti o cenah in o tem, kako dokupiti prtljago, si oglejte stran z dovoljeno količino prtljage.

Dovoljena količina prtljage in cene

Dodajanje prtljage vašemu letu

Če ste kupili vozovnico brez oddane prtljage, jo lahko na spletu vedno dodate do 4 ure pred odhodom. Dodajanje prtljage manj kot 4 ure pred odhodom lahko uredite samo na letališču.

12 ur ali več pred odhodom 20€
Od 12 ur do 30 min pred odhodom 35€
Manj kot 30 min pred odhodom 45€

Navedene cene so za enosmerno pot, samo na letih Adria Airways (JP).

Kupite tukaj

Trenutno lahko na spletu kupite 1 kos oddane prtljage za vozovnice s ceno, ki oddane prtljage ne vključuje (BASIC). Za najavo vsakega dodatnega kosa prtljage (ki ga vaša vozovnica še ne vključuje) pokličite naš Center za pomoč potnikom: +386 (0)1 369 1010.

Velja samo za vozovnice, kupljene na www.adria.si. Plačilo za oddano prtljago ni vračljivo.

Znate pametno pakirati?

Oglejte si naše videe, kako učinkovito spakirati osebno prtljago.