Adria Airways

Pri prtljagi poskrbimo, da plačate za samo toliko prtljage, kolikor je potrebujete. Vse naše vozovnice imajo en kos ročne prtljage vključen v ceno, vedno pa lahko dokupite dodatno količino prtljage.

Dovoljena količina prtljage

En kos osebne prtljage do 8 kg in z vsoto vseh treh mer do 118 cm ( 55x40x23 ) je vključen pri vseh naših vozovnicah, razen pri poslovnih, kjer sta dovoljena dva kosa osebne prtljage. Poleg osebne prtljage lahko s seboj na letalo brezplačno vzamete tudi nekaj osebnih predmetov, kot so torbica, fotoaparat ali prenosni računalnik, plašč ali podobno.

Če želite s seboj vzeti tudi prijavljeno prtljago, lahko to naredite tako, da dokupite dodatno količino prtljage. Za podrobnosti o cenah in o tem, kako dokupiti prtljago, si oglejte stran z dovoljeno količino prtljage.

Dovoljena količina prtljage in cene

Dodajanje prtljage vašemu letu

Če ste kupili vozovnico brez prijavljene prtljage, jo lahko na spletu vedno dodate do 4 ure pred odhodom. Dodajanje prtljage manj kot 4 ure pred odhodom lahko uredite samo na letališču.

12 ur ali več pred odhodom 15€
Od 12 ur do 30 min pred odhodom 35€
Manj kot 30 min pred odhodom 45€

Kupite tukaj

Trenutno lahko na spletu kupite 1 kos oddane prtljage za vozovnice s ceno, ki oddane prtljage ne vključuje (BASIC). Velja samo za vozovnice, kupljene na www.adria.si. Plačilo za oddano prtljago ni vračljivo.

Znate pametno pakirati?

Oglejte si naše videe, kako učinkovito spakirati osebno prtljago.