Adria>Informacije>Prtljaga>Glasbeni inštrumenti

Glasbeni inštrumenti

Informacije veljajo za lete Adrie Airways. Za lete, ki jih pod skupno oznako izvajajo naši partnerji, bodo morda veljali drugi stroški in omejitve. Za naročila in podrobnosti se obrnite na oddelek Customer care: T: +386 (0)1 369 1010

O nameri, da potujete z glasbenimi inštrumenti, morate letalskega prevoznika obvestiti vnaprej, ker je sprejemljivost odvisna od razpoložljivosti.

  • Prevoz v potniški kabini: majhne inštrumente je mogoče prevažati v kabini, tudi kot brezplačno prtljago, pod pogojem, da je velikost primerna za prtljažni prostor nad sedeži. Dovoljene mere glasbenih inštrumentov se razlikujejo glede na vrsto letala. Če je inštrument prevelik za prtljažni prostor nad sedeži, je treba doplačati dodaten sedež. Obrnite se na oddelek za stranke.
  • Prevoz v prtljažnem prostoru: Če je vaša edina oddana prtljaga glasbeni inštrument, ki ustreza zahtevam za brezplačno prtljago vaše vozovnice, jo lahko sprejmemo brezplačno. Sicer prevoz zaračunamo skladno s pravilnikom in nadomestili za prtljago.

Glasbene inštrumente je mogoče prevažati v potniški kabini ali v prtljažnem prostoru.

Če teža glasbenega inštrumenta presega 32 kg (mere so odvisne od vrste letala), se prevoz izvede kot prevoz tovora. Za rezervacije in informacije se obrnite na Adriin tovorni oddelek.

Glasbeni inštrumenti h2