Adria>Stota številka revije za potnike Adrie Airways

Stota številka revije za potnike Adrie Airways

Avtor: Adria Airways

Adria Airways s ponosom sporoča, da je izšla stota številka njene revije za potnike Adria Airways In-Flight Magazine.

»Vsebinsko bogata, lepa, zanimiva, poučna, prijetna na otip, prijazna na pogled in spodbudna za um …« je le nekaj laskavih besed, s katerimi so jo bralci opisovali v zadnjih šestindvajsetih letih.

Revija je prvič izšla leta 1988. Takrat je bila Adria v glavnem še čarterski prevoznik in temu primerna je bila njena revija. Izšli sta le dve številki na leto, turistom pa je v nemškem in angleškem jeziku predstavljala jadransko obalo. Morda je bolj spominjala na turistični prospekt kot na pravo revijo. Čas je prinesel spremembe, spreminjala se je Adria, z njo pa tudi njena revija. Adria se je razvila v sodobno, dinamično letalsko družbo, Adria In-Flight Magazine pa v privlačno korporativno revijo..

»Še vedno je njen osnovni namen približati potnikom Adrio Airways, njene ljudi, mrežo poletov, novosti ter obvestila in varnostna priporočila.  Namenjena je tako potnikom, ki v Slovenijo šele prihajajo in želijo deželo spoznati, kot tudi tistim, ki so tu doma in so morda že pozabili, koliko zanimivih kotičkov skriva naša dežela,«  je povedala odgovorna urednica revije Barbara Mihevc Bukovec.

Kvalitetni članki, izvrstne fotografije, bogate ilustracije in oblikovanje z občutkom so njen zaščitni znak. Vsi ti atributi niso ostali neopaženi in revija je bila v letih svojega zorenja večkrat nagrajena – doma in v tujini.

Adria In-Flight Magazine izide šestkrat na leto – v slovenskem in angleškem jeziku. Na voljo pa je tudi na spletni strani Adrie Airways https://www.adria.si/sl/o-druzbi/adria-in-flight-magazine/