Adria>Adria Airways v sodelovanju z Nordic Aviation Group vzpostavlja redno letenje na povezavah iz Talina

Adria Airways v sodelovanju z Nordic Aviation Group vzpostavlja redno letenje na povezavah iz Talina

Avtor: Adria Airways

Ob prenehanju delovanja Estonian Air je država Estonija ustanovila družbo Nordic Aviation Group, z namenom, da zagotovi nadaljevanje letalske povezanosti Estonije s svetom.

Adria Airways v sodelovanju z Nordic Aviation Group z dnem, 8. 11. 2015 vzpostavlja redno letenje na povezavah iz Talina.

 

V prvi fazi se bo letenje izvajalo s partnerskimi družbami BMI, Carpatair, Next Jet in Trade Air. Gre za obdobje, ko bo šolski center Adrie Airways prešolal dodatne člane posadk skladno z določili Adrie Airways ter obdobje priključitve 3 letal tipa CRJ 900 ter 2 tipa CRJ700, ki sta doslej opravljala polete v floti letalskega prevoznika Estonian Air. Predviden čas projekta je 12 do 18 mesecev.

 

Adria Airways bo Nordic Aviation Group zagotovila tudi vso komercialno in operativno podporo ter izvedbo vseh letalskih operacij z lastnimi ali najetimi letali. Ključni namen tega projekta za Adrio Airways je komercialni učinek letenja v sodelovanju z Nordic Aviation Group ter dolgoročno povezovanje na področju regionalnih prevoznikov in iskanje medsebojnih sinergij, kar je ključno za uspeh in obstoj vseh regionalnih družb v Evropi. 

Več informacij: 

E: pr@adria.si,

T: +386 4 259 4506