Adria>Odpovedani leti nemške Lufthanse zaradi stavke pilotov

Odpovedani leti nemške Lufthanse zaradi stavke pilotov

Avtor: Adria Airways

Pri nemškem letalskem prevozniku Lufthansi so obvestili, da bodo danes, 8. 9. 2015 zaradi stavke pilotov odpovedali svoje medcelinske lete, jutri, 9. 9. 2015 do 23:59 pa nekatere svoje lete znotraj Nemčije in lete po Evropi. Pri Lufthansi potnike prosijo, da podrobne informacije o statusu svojega leta preverijo na njihovi spletni strani www.lufthansa.com in na njihovi Facebook strani https://www.facebook.com/lufthansa.

V Adrii Airways bodo svoje lete opravili po predvidenem voznem redu. Vse potnike, ki nadaljujejo svoje potovanje na enem izmed odpovedanih povezovalnih letov Lufhtanse, prosijo, naj pokličejo na prodajno mesto Adrie Airways na Letališču Ljubljana, kjer bodo dobili vse potrebne informacije o svojem potovanju do končne destinacije.

 

Informacije za potnike so na voljo na dežurni številki:

+386 4 259 45 82         

 

Pri Adrii Airways bodo potnikom omogočili prevoz preko drugih letališč. Vse potnike naprošajo, da se na svojem odhodnem letališču pravočasno zglasijo za prijavo na let.

 

V Adrii Airways bodo storili vse, kar je v njihovi moči, da bodo potnike prepeljali do cilja potovanja. Stavka pilotov je okoliščina, ki velja za izredne razmere, na katero prevoznik nima vpliva, zato se potnikom ne izplačuje odškodnin zaradi zamud in odpovedi.

 

V Adrii Airways se vsem svojim potnikom zahvaljujejo za razumevanje.

 

Več informacij: pr@adria.si, +386 4 259 4506