Adria>Adria Airways z novo linijo Ljubljana – Köln povezuje Slovenijo z mestoma Köln in Bonn

Adria Airways z novo linijo Ljubljana – Köln povezuje Slovenijo z mestoma Köln in Bonn

Avtor: Adria Airways

Adria Airways bo v poletnem voznem redu od 26. aprila 2016 dalje trikrat tedensko povezovala Ljubljano in Slovenijo s Kölnom. Torkov jutranji odhod in dva večerna odhoda ob torkih in četrtkih vzpostavljajo nov most med gospodarskima in kulturnima prestolnicama Porenja in Slovenijo. Povezava odpira priložnosti za pozitivno poslovno, kulturno in turistično izmenjavo.

Let na progi med Ljubljano in Kölnom bo trajal 1 uro in 40 min na letalih tipa Canadair CR700 in CR900 s 70 oz. 86 sedeži.

Letališče Köln-Bonn je moderno in eno večjih nemških letališč. Letno odpremi več kot 9,5 milijona potnikov, kar priča o razvitosti te regije in visoki poslovni koncentraciji. Letališče je dobro povezano z mestoma Köln in Bonn.

V Kölnu se vsako leto odvije več kot 80 svetovno pomembnih sejmov in kongresov. S svojo veličastno in znamenito kölnsko katedralo, ki je del Unescove kulturne dediščine, pa mesto privablja številne turiste.

Nova povezava prinaša nove priložnosti tudi za Slovenijo. Verjamemo, da bo pozitivno vplivala na obisk in promocijo slovenskega turizma.

Promocijo nove linije spremlja nagradna igra, ki poteka na družbenih omrežjih Adrie Airways. Sodelujoči se boste lahko potegovali za potovanje v Köln. Adria v sodelovanju z lokalno turistično agencijo srečnima izžrebancema podarja letalsko vozovnico in bivanje v Kölnu.

Prodaja ugodnih letalskih vozovnic se je že začela. Ob izpolnjenih pogojih zgodnjega nakupa lahko v Köln odpotujete že za139 EUR.