Adria>Današnji dogodki v Bruslju

Današnji dogodki v Bruslju

Avtor: Adria Airways

Leti Adrie Airways v Bruselj so bili preusmerjeni na okoliška letališča skladno z navodili kontrole zračnega prometa. Današnji večerni let v Bruselj in jutrišnji jutranji let v Bruselj iz Ljubljane sta odpovedana. Prioriteta je skrb za potnike, Adria je v navezi z Veleposlaništvom RS v Bruslju in Ministrstvom za zunanje zadeve.

Leti Adrie Airways v Bruselj so bili preusmerjeni na okoliška letališča skladno z navodili kontrole zračnega prometa. Let JP376 Ljubljana-Bruselj in let JP7175 Talin-Bruselj sta bila preusmerjena v Liege, let JP448 Tirana-Bruselj pa je bil preusmerjen direktno v Pariz (CDG). Vsem potnikom je bil ponujen alternativni let iz okoliških letališč. Današnji večerni let v in iz Bruslja in jutrišnji jutranji let v in iz Bruslja so odpovedani, ali bodo izvedeni tudi kasnejši leti v Bruselj trenutno še ni znano. Ostali poleti Adrie Airways potekajo skladno s planom letenja.

V tem trenutku je prioriteta skrb za vse potnike, ki potujejo z Adrio Airways. Adria je v navezi z Veleposlaništvom RS v Bruslju in Ministrstvom za zunanje zadeve.

Potniki so pozvani, da spremljajo vse informacije na naši spletni strani www.adria.si kjer so na voljo aktualne informacije in navodila ter kontakti za potnike (https://www.adria.si/sl/novice/), ki se redno posodabljajo glede na razvoj dogodkov.

Več informacij:
E: pr@adria.si,
T: +386 4 259 4506