Adria>Leti Adrie Airways v Belgijo

Leti Adrie Airways v Belgijo

Avtor: Adria Airways

Adria Airways potnikom z vozovnicami za Bruselj danes omogoča potovanje preko Amsterdama. Do ponovnega odprtja letališča v Bruslju bo Adria Airways svoje lete preusmerjala predvidoma na letališče Liege, prevoz bo organiziran. Prioriteta ostaja skrb za potnike, ki potujejo z Adrio Airways.

Adria Airways vsem potnikom, ki imajo vozovnice za potovanje v/iz Bruslja za včeraj, danes ali jutri zjutraj, omogoča potovanje danes zvečer iz Ljubljane v Amsterdam oziroma iz Amsterdama v Ljubljano. Iz Bruslja bo v ta namen organiziran prevoz do letališča Amsterdam in obratno.

Od jutri, 24.3., pa do ponovnega odprtja letališča v Bruslju, bo Adria Airways lete v/iz Bruslja preusmerjala predvidoma na letališče Liege. Za potnike bo organiziran prevoz do Bruslja in obratno.

Prioriteta ostaja skrb za potnike, ki potujejo z Adrio Airways. Adria Airways aktivno sodeluje z Veleposlaništvom Republike Slovenije v Bruslju, ki Adrii Airways pomaga pri stiku s potniki, organizaciji prevoza ter aktualnimi informacijami, za kar se Adria Airways zahvaljuje. Potniki so še naprej pozvani, da spremljajo vse informacije na naši spletni strani www.adria.si kjer so na voljo aktualne informacije in navodila ter kontakti za potnike (https://www.adria.si/sl/novice/), ki se redno posodabljajo glede na razvoj dogodkov.

Več informacij:
E: pr@adria.si,
T: +386 4 259 4506