Adria>Adria Airways odslej tudi z nemškega letališča Paderborn-Lippstadt Airport

Adria Airways odslej tudi z nemškega letališča Paderborn-Lippstadt Airport

Avtor: Adria Airways

Nove letalske povezave Adrie Airways z evropskimi mesti preko nemškega letališča Paderborn-Lippstadt Airport.

Adria Airways bo z začetkom zimskega voznega reda 2018/2019 omogočila polete tudi z letališča Paderborn-Lippstadt Airport. Nemško letališče v regiji Ostwestphalen Lippe bo povezano z direktnimi povezavami s tremi evropskimi prestolnicami, in sicer Zürichom (11x tedensko), Dunajem (4x tedensko) in London Southend (3x tedensko). 

»Zelo pomemben korak in dosežek za Adrio Airways, da odpiramo novo bazo v Paderbornu in to močno gospodarsko regijo povežemo s tremi velikimi evropskimi mesti. Veseli smo, da krepimo našo prisotnost na nemškem trgu in da je Paderborn že naša peta destinacija v Nemčiji. Danes potnikom nudimo še več izbire in širše možnosti za potovanje«, je ob odprtju nove letalske baze dejal Christian Schneider, komercialni direktor družbe Adria Airways. 

Sodelovanje z Adrio Airways je pozdravil tudi Dr. Marc Cezanne, direktor letališča Paderborn-Lippstadt: »Na našem domačem letališču Paderborn-Lippstadt pozdravljamo ugledno letalsko družbo Adrio Airways. Poglobljene raziskave v naši regiji so pokazale izjemno potrebo po povezavah s tremi evropskimi destinacijami, Zürichom, Dunajem in Londonom. Zelo smo veseli, da bo to povpraševanje izpolnila Adria Airways. Skupaj s povezavami v Frankfurt in München je naše letališče sedaj povezano s štirimi vozlišči skupine Lufthansa.« 

Adria Airways bo polete opravljala z letali Saab 2000, vozovnice pa so že na voljo za nakup.

 

Paderborn timetable SLO