Adria>Družbi Adria Airways in Northern Aerotech sta podpisali sporazum o sodelovanju

Družbi Adria Airways in Northern Aerotech sta podpisali sporazum o sodelovanju

Avtor: Adria Airways

Letalski prevoznik Adria Airways z zadovoljstvom obvešča o podpisu pogodbe o sodelovanju z družbo Northern Aerotech, ki bo zagotavlja vzdrževanje celotne flote Adrie Airways, in sicer v Ljubljani in Luganu.

Pogodba vključuje linijsko vzdrževanje in popravila nenačrtovanih okvar ter poškodb na letalih.

Northern Aerotech ima več desetletij izkušenj s področja linijskega in baznega  vzdrževanja potniških letal. Njihova zavezanost kakovosti, zanesljivosti in varnosti predstavlja glavne prioritete pri zagotavljanju najvišje ravni storitev. 

»Zelo smo zadovoljni, da smo sklenili tovrstno sodelovanje z družbo Northern Aerotech, ki nam zagotavlja storitve, popolnoma prilagojene strankam, z vso potrebno pozornostjo in v vseh situacijah. Prizadevamo si zagotavljati brezhibne storitve MRO, kajti varnost je pri nas na prvem mestu. Prepričani smo, da smo našli zanesljivega partnerja na področju MRO, ki bo zadovoljeval naše želje in potrebe,« je povedal Sven Kukemelk, direktor Adrie Airways.

Morten Schalls Joergensen, predsednik uprave družbe Northern Aerotech, je ob tej priložnosti dejal: »Sklenitev sporazuma o sodelovanju za zagotavljanje storitev, popolnoma prilagojenih strankam, s tako pomembnim naročnikom, kot je družba Adria Airways, je za nas velik korak in zato smo zelo ponosni. Potrjuje leta resnega dela in nenehne osredotočenosti na zagotavljanje prvovrstnih vodilnih storitev vzdrževanja, popravila in obnove (MRO). Zelo se veselimo partnerstva v prihodnjih letih. Družbi Adria Airways in panogi bomo znova dokazali, da smo profesionalen, fleksibilen, zaupanja vreden in zelo strokoven izvajalec vzdrževalnih storitev. Celoten postopek z družbo Adria Airways je potekal gladko in strokovno, pomembno pa je bilo tudi dejstvo, da je bila izredno dobro pripravljena stranka. Najlepše se zahvaljujem vodstvu družbe Adria Airways za zaupanje, ki so ga izkazali moji ekipi in meni.«