Novice

 • Danes, dne 20. julija 2017, je Adria Airways preko svoje odvisne švicarske družbe prevzela 99,1 odstotni delež švicarske letalske družbe Darwin Airline SA, preostali delež pa bo prevzela v kratkem.

  Avtor: Adria Airways
 • »Ponosen sem, da je pred nami revija, ki se vsako leto dotakne milijon potnikov. S prenovljeno revijo smo jim želeli še bolj približati kraje, kamor lahko potujejo z nami. Za zanimivimi, nenavadnimi in koristnimi informacijami smo brskali z enim samim namenom – našim potnikom ponuditi priročno, navdušujočo in hkrati tudi udobno potovalno izkušnjo,« ob izdaji prenovljene revije OnAir Magazine pripoveduje Arno Schuster, direktor Adrie Airways.

  Avtor: Adria Airways
 • Adria Airways vsem, ki kupite vozovnico in jo izkoristite do 30. septembra, zagotavlja brezplačno prvi kos oddane prtljage.

  Avtor: Adria Airways
 • Adria Airways opozarja kupce o nepristni mobilni aplikaciji "Adria Airways For Mobile", dostopne v storitvi Google Play Store. Vse kupce obveščamo, da NE gre za uradno aplikacijo Adrie Airways, njen prenos in uporaba pa lahko povzroči neželene težave, kot je zloraba osebnih in občutljivih podatkov. Kupcem svetujemo, da ne nalagajo te aplikacije na svoje mobilne naprave oziroma da ne vnašajo osebnih podatkov ali podatkov o kreditnih karticah. Adria Airways je že vložila pritožbo pri Googlu, vendar lahko traja do nekaj tednov, da se zadeva razreši.

  Avtor: Adria Airways
 • Poslovodstvo Adrie Airways in upravni odbor Sindikata prometnih pilotov Slovenije sta uspela doseči dogovor o razreševanju stavkovnih zahtev, zaradi katerega se je sindikat pilotov preklical stavko, napovedano za 12. do 14. aprila 2017, 3. do 5. maja 2017 in od 6. do 8. junija 2017. Vsi leti bodo tako opravljeni kot predvideno. Adria Airways se zahvaljuje vsem potnikom za razumevanje in zaupanje, ki so nam ga izkazali v tem času.

  Avtor: Adria Airways
 • Ponosni smo, da smo v Best Buy Award raziskavi, izvedeni na slovenskem trgu po mednarodnih standardih združenja za certificiranje ICERTIAS (International Certification Association), dosegli prvo mesto v kategoriji letalskih prevoznikov 2017/2018.

  Avtor: Adria Airways
 • Sindikat prometnih pilotov Slovenije je napovedal stavko za dne
  22. in 23. marec 2017 od 6.00 do 22.00 ure.

  Avtor: Adria Airways
 • V Moskvo tudi ob sredah

  Z 29. marcem na relaciji Ljubljana-Moskva-Ljubljana (LJU SVO LJU) ponovno uvajamo tudi lete ob sredah.

  Avtor: Adria Airways
 • Obveščamo vas, da od februarja vsem našim potnikom na letališču v Zürichu (ZRH) ponujamo možnost prijave na let (ang. online check-in) preko Adria Airways aplikacije na kioskih.

  Avtor: Adria Airways
 • Stavka pilotov Lufthanse

  Adria Airways obvešča, da se nadaljuje stavka pilotov nemškega prevoznika Lufthansa, zaradi česar prihaja do odpovedi letov prevoznika Lufthanse.

  Avtor: Adria Airways