Novice

 • Adria Airways opozarja kupce o nepristni mobilni aplikaciji "Adria Airways For Mobile", dostopne v storitvi Google Play Store. Vse kupce obveščamo, da NE gre za uradno aplikacijo Adrie Airways, njen prenos in uporaba pa lahko povzroči neželene težave, kot je zloraba osebnih in občutljivih podatkov. Kupcem svetujemo, da ne nalagajo te aplikacije na svoje mobilne naprave oziroma da ne vnašajo osebnih podatkov ali podatkov o kreditnih karticah. Adria Airways je že vložila pritožbo pri Googlu, vendar lahko traja do nekaj tednov, da se zadeva razreši.

  Avtor: Adria Airways
 • Poslovodstvo Adrie Airways in upravni odbor Sindikata prometnih pilotov Slovenije sta uspela doseči dogovor o razreševanju stavkovnih zahtev, zaradi katerega se je sindikat pilotov preklical stavko, napovedano za 12. do 14. aprila 2017, 3. do 5. maja 2017 in od 6. do 8. junija 2017. Vsi leti bodo tako opravljeni kot predvideno. Adria Airways se zahvaljuje vsem potnikom za razumevanje in zaupanje, ki so nam ga izkazali v tem času.

  Avtor: Adria Airways
 • Ponosni smo, da smo v Best Buy Award raziskavi, izvedeni na slovenskem trgu po mednarodnih standardih združenja za certificiranje ICERTIAS (International Certification Association), dosegli prvo mesto v kategoriji letalskih prevoznikov 2017/2018.

  Avtor: Adria Airways
 • Sindikat prometnih pilotov Slovenije je napovedal stavko za dne
  22. in 23. marec 2017 od 6.00 do 22.00 ure.

  Avtor: Adria Airways
 • V Moskvo tudi ob sredah

  Z 29. marcem na relaciji Ljubljana-Moskva-Ljubljana (LJU SVO LJU) ponovno uvajamo tudi lete ob sredah.

  Avtor: Adria Airways
 • Obveščamo vas, da od februarja vsem našim potnikom na letališču v Zürichu (ZRH) ponujamo možnost prijave na let (ang. online check-in) preko Adria Airways aplikacije na kioskih.

  Avtor: Adria Airways
 • Stavka pilotov Lufthanse

  Adria Airways obvešča, da se nadaljuje stavka pilotov nemškega prevoznika Lufthansa, zaradi česar prihaja do odpovedi letov prevoznika Lufthanse.

  Avtor: Adria Airways
 • Zimski vozni red Adrie Airways

  V nedeljo, 30. oktobra 2016, Adria Airways prehaja na zimski vozni red. V zimski sezoni, ki traja do 26.3.2017, Adria Airways povečuje število tedenskih povezav na številnih svojih linijah, s čimer potnikom omogoča še boljšo povezanost z Evropo in svetom.

  Avtor: Adria Airways
 • Potniki imajo lahko telefone Samsung Galaxy Note 7 samo pri sebi. Hramba telefona v ročni prtljagi, prtljagi za izročitev ob letalu ali oddani prtljagi je strogo prepovedana. Telefon mora biti pred vkrcanjem na letalo in med celotnim letom popolnoma izklopljen. Potnik mora onemogočiti vse funkcije, ki bi lahko telefon vklopile, denimo budilko ipd., in telefona ne sme polniti (niti s prenosnimi litijevimi polnilniki). V potniški kabini potniki telefona ne smejo shraniti v predal za prtljago nad sedeži. Potnike vljudno prosimo, da v primeru, če se telefon segreje, se iz njega začne kaditi, se poškoduje, izgubi ali pade v sedalo sedeža, o tem nemudoma obvestijo kabinsko osebje.

  Avtor: Adria Airways
 • Izžrebanci nagradne igre

  Znani so izžrebanci nagradne igre. Nagrajencem čestitamo, vsem sodelujočim pa se zahvaljujemo za sodelovanje.

  Avtor: Adria Airways