Adria>Novice>SkyShop – zdaj na voljo na naših letih

SkyShop – zdaj na voljo na naših letih

Avtor: Adria Airways

Skladno s trendi v letalski industriji in poslovno usmeritvijo Adrie Airways smo se odločili, da bomo za udobje in potrebe potnika poskrbeli z dodatno storitvijo SkyShop.

Dragi potniki in člani MyAdria, dobrodošli na letu Adrie Airways!

Skladno s trendi v letalski industriji in poslovno usmeritvijo Adrie Airways smo se odločili, da bomo za udobje in potrebe potnika poskrbeli z dodatno storitvijo SkyShop. Obstoječa postrežba na letalu dolgoročno ni bila sprejemljiva in je bila zaradi tega vedno bolj okrnjena. Nova storitev potnikom na rednih letih v ekonomskem razredu ponuja možnost izbire ter kakovostno in pestro ponudbo po dostopnih cenah.

Trendi v segmentu regionalnih letov, kot jih ponuja Adria Airways, kažejo, da je za sodobnega potnika najpomembnejši varen, hiter in cenovno ugoden prevoz do končne destinacije. Hrana, prtljaga in druge storitve pri izbiri letalskega prevoznika, po raziskavah sodeč, za potnika niso pomembne. Adria Airways zato sledi tem trendom in se pridružuje letalskim prevoznikom, kot sta SAS in LOT, ki sta že uspešno uvedla prodajo napitkov in prigrizkov na letalu.

V duhu nove storitve SkyShop želimo tudi v prihodnje skrbeti za dobro počutje potnikov in jim hkrati ponuditi cenovno ugodnejše potovanje. Cene letalskih kart Adrie Airways se tako nižajo tudi v letu 2014.

S tem se približujemo željam in potrebam sodobnega potnika. Verjamemo, da bo nova storitev SkyShop prispevala k zadovoljstvu in dobremu počutju potnikov na letih Adrie Airways.