Adria>Novice>Nova redna letalska povezava Adrie Airways iz Maribora v London

Nova redna letalska povezava Adrie Airways iz Maribora v London

Avtor: Adria Airways

Adria Airways bo od 1. junija 2015 trikrat tedensko povezovala Maribor z letališčem London Southend. Slovenski nacionalni prevoznik bo z letalom A319 ali CRJ900 iz štajerske prestolnice na londonsko letališče letel ob ponedeljkih, torkih in četrtkih zvečer.

Na današnji skupni tiskovni konferenci na letališču Edvarda Rusjana Mariboru so predstavniki Adrie Airways, Aerodroma Maribor in Letališča London Southend predstavili novo redno letalsko povezavo Adrie Airways iz Maribora v London.

Prednosti nove letalske povezave prenovljenega mariborskega letališča z London Southend letališčem, ki je novo, moderno letališče z odlično neposredno železniško povezavo s centrom Londona (London Liverpool Street Station), je v relativni majhnosti obeh letališč, ki omogočata hitro in učinkovito oskrbo potnikov.

Prodaja ugodnih letalskih vozovnic se bo začela 30. marca.

Najugodnejša cena letalske vozovnice za povratni let z vštetimi pristojbinami bo 69 eurov.

Komercialni direktor Letališča London Southend, Roger Clements je ob tem  sporočil veselo novice za prve potnike na novi letalski povezavi iz Maribora v London. V prvih dveh mesecih (junij in julij) letenja na novi povezavi bo vsak potnik ob nakupu letalske vozovnice prejel brezplačno vozovnico za vlak iz letališča Southend do središča Londona.

Preberite celotno sporočilo za medije .

Želite biti prvi obveščeni, ko bo ponudba poceni letalskih vozovnic na voljo? Prijavite ali registrirajte se v MyAdria profil in spremljajte našo redno ponudbo.

PRIJAVI SE

 

 

<p>&nbsp;</p>
<p>Preverite tudi ostalo posebno ponudbo:</p>
<ul>
<li>povratni leti v Stockholm, Berlin in Kobenhavn že od 99 EUR</li>
<li>v Moskvo že za 139 EUR</li>
</ul>

Preverite tudi ostalo posebno ponudbo: