Adria>Novice>Vzpostavitev nove redne povezave Adrie Airways iz Maribora v London

Vzpostavitev nove redne povezave Adrie Airways iz Maribora v London

Avtor: Adria Airways

V ponedeljek, 1. 6. 2015 zvečer je skoraj povsem polno letalo A319 Adrie Airways prvič poletelo proti najnovejšemu londonskemu letališču Southend. V Adrii Airways bomo z letališča Edvarda Rusjana Maribor leteli v britansko prestolnico trikrat tedensko do konca septembra.

V junij in juliju 2015 je za naše potnike na voljo brezplačna enosmerna vozovnica za vlak do središča Londona oz. do London Liverpool Street postaje. Vlak z železniške postaje na letališču vas do središča Londona pripelje v 50 minutah. Za pridobitev vozovnice, ki jo prejmete po prehodu varnostne kontrole, potrebujete vaš vstopni kupon. 

Z letališča Edvarda Rusjana Maribor do centra Maribora lahko pridete z avtobusi, rent-a-car avtomobili ali s taxiji, ki vas čakajo pred letališko stavbo. 

V sodelovanju s ponudnikom avtobusnih in minibus prevozov GoOpti našim potnikom nudimo cestne prevoze med letališčema Ljubljana ali Maribor ter Zagrebom, Gradcem, Benetkami, Portorožem in Trstom. Prevozi so časovno usklajeni s prihodi in odhodi letov Adrie Airways.