Adria>Novice>OnAir Magazine – revija za milijon potnikov

OnAir Magazine – revija za milijon potnikov

Avtor: Adria Airways

»Ponosen sem, da je pred nami revija, ki se vsako leto dotakne milijon potnikov. S prenovljeno revijo smo jim želeli še bolj približati kraje, kamor lahko potujejo z nami. Za zanimivimi, nenavadnimi in koristnimi informacijami smo brskali z enim samim namenom – našim potnikom ponuditi priročno, navdušujočo in hkrati tudi udobno potovalno izkušnjo,« ob izdaji prenovljene revije OnAir Magazine pripoveduje Arno Schuster, direktor Adrie Airways.

Slednja je v prvih treh mesecih letošnjega leta prepeljala 227.500 potnikov, kar je v enakem obdobju približno 17.000 potnikov več kot lani.

Revija v obsegu 80 strani izhaja štirikrat na leto ter je informativno in promocijsko naravnana. V slovenskem in angleškem jeziku je brezplačno na voljo na letalih, v poslovnem salonu na ljubljanskem letališču ter na sejmih v okviru promocije Slovenije v tujini in na različnih kongresih.

V tokratni reviji poleg reportaž s preverjenimi izkušnjami iz prve roke predstavljamo mesto Albanije, Tirano, kjer se mediteranska očarljivost meša z orientalsko mistiko in se staro sreča z novim. Razkrivamo tudi štiri možnosti za enodnevni aktivni poletni oddih na slovenskih rekah, ki ga obiskovalci zlahka lahko izkusijo ob obisku podalpske deželice. V krajših člankih revije so izpostavljene tudi novosti na Adriinih destinacijah in informacije o prihajajočih dogodkih. Snovalci revije so prostor namenili tudi blogerjem, ki potujejo z Adrio. »Ljudje z nami na različne konce sveta potujejo že 56 let. Z novo rubriko Retro se bomo tako spomnili tudi naše zapuščine. Skupaj z bralci bomo obujali spomine na vse lepe in zanimive potovalne trenutke, preživete z nacionalnim letalskim prevoznikom,« še dodaja Schuster.