Adria>Novice>Spremenjen cestni režim na območju Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana: dostop do parkirišča Adrie Airways začasno prek glavnega uvoza na letališče

Spremenjen cestni režim na območju Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana: dostop do parkirišča Adrie Airways začasno prek glavnega uvoza na letališče

Avtor: Adria Airways

Zaradi izgradnje ceste bo do 22. 6. dostop do parkirišča Adrie Airways mogoč prek glavnega uvoza na letališče.

Letališče obvešča vse potnike, ki bi želeli parkirati na parkirišču Adrie Airways, da bo v obdobju od 8. do 22. junija zaradi izgradnje krožišča v bližini objekta Kontrole zračnega prometa Slovenije promet z dela stare glavne ceste mimo letališča preusmerjen preko glavnega uvoza na letališče na servisno cesto, ki poteka ob letaliških objektih (mimo potniškega terminala, avioblagovnega skladišča  in Adrie Tehnike).

Nov prometni tok je prikazan na sliki spodaj

Vožnja mimo objektov, predvsem potniškega terminala in avioblagovnega skladišča, bo zahtevala posebno previdnost voznikov in ostalih udeležencev. Na območju pred potniškim terminalom cesto prečkajo potniki in vozila, pred avioblagovnim skladiščem pa cesto v vzvratni vožnji prečkajo kamioni.
 
Vse voznike, namenjene v servisno območje letališča in v obratno smer, v tem času prosimo za razumevanje in previdnost pri vožnji mimo objektov!
 
Takoj po zaključku gradnje krožišča v bližini objekta KZPS bo promet do servisnega območja preusmerjen na nove ceste (na sliki označeno kot 2. faza).

 

Changed street regime