Adria>Adria Airways s prenovljenim spletnim mestom

Adria Airways s prenovljenim spletnim mestom

Avtor: Adria Airways

Adria Airways je danes vzpostavila prenovljeno spletno mesto, ki se ponaša s sodobno obliko in bogatejšo vsebino. Portal s svežo in privlačno grafično podobo je sedaj še enostavnejši in prijaznejši do uporabnikov.

Prenovljeno spletno mesto, ki je plod dela strokovnjakov Adrie Airways in družbe Innovatif, je narejeno po najnovejših smernicah spletnega oblikovanja. Spletišče je izrazito prodajno usmerjeno in zaradi svoje preglednosti uporabnikom omogoča enostavno uporabo in hitrejši dostop do želenih informacij. Vsebinska novost je predstavitev destinacij, kamor leti Adria Airways. Uporabniki tako lahko na enem mestu izvedo vse o izbrani destinaciji, urniku poletov in ceni.

Med novostmi je tudi različica v ruskem jeziku. Za potovanje z Adrio Airways se odločajo številni potniki iz Rusije, saj je Slovenija zanje priljubljena turistična destinacija. V zadnjem čas je na tem trgu zaznati tudi povečan interes po gospodarskem povezovanju s Slovenijo, zato so se v Adrii Airways odločili, da ruske potnike nagovorijo v njihovi materinščini.

Spletno mesto je živ organizem, ki ga kot pomembno prodajno orodje v družbi nenehno razvijajo. Novo spletno mesto bo redno ažurirano, v prihodnje pa bodo dodajali nove aplikacije z izčrpnimi, zanimivimi in uporabnimi podatki. Uvajali bodo nove storitve za potnike, kot so razširitev ponudbe plačilnih sredstev, v kratkem pa načrtujejo tudi postavitev strani B2C (business to customer), s katero si bodo potniki ustvarili svoj uporabniški profil, in postavitev strani B2B (business to business) za poslovne partnerje.

Kot doslej je portal namenjen obstoječim in potencialnim potnikom Adrie Airways po vsem svetu. Poglavitne teme spletnega mesta ostajajo prodajne informacije in informacije o rezervaciji letalskih kart, večji poudarek pa bo na ugodnih ponudbah in prodajnih akcijah, s katerimi se Adria Airways želi predstaviti kot cenovno dostopni letalski prevoznik. Ob tem spletišče Adrie Airways uporabnikom posreduje osnovne informacije o podjetju, njegovem poslovanju, sporočila za medije, o varnosti v letalstvu ter o skrbi Adrie Airways za potnike in okolje.

Korporativno komuniciranje
T: +386 (0)4 259 4506
F: +386 (0)4 259 4572
E: pr@adria.si