Adria>SkyShop že teden dni na letalih Adrie Airways

SkyShop že teden dni na letalih Adrie Airways

Avtor: Adria Airways

Zg. Brnik, 29. april 2014 - Družba Adria Airways d.d. je prejšnji teden uvedla novo storitev, poimenovano SkyShop. Gre za skrben izbor prigrizkov in pijače, ki jih potniki lahko po zmerni ceni kupijo na večini rednih linij Adrie Airways v ekonomskem razredu. Servis v poslovnem razredu ostaja enak kot doslej.

Po besedah članov kabinskega osebja pravijo, je bila nova storitev med potniki lepo sprejeta. Osnovno vodilo pri oblikovanju storitve je bilo potnikom ponuditi, kar potrebujejo in kar želijo po zmerni ceni. Servis na letalih je bil namreč po sprejetju projekta prestrukturiranja družbe in zniževanja stroškov zelo okrnjen.

Z novo storitvijo pa se potnikom ponuja možnost izbire. Gre za logistično zahteven projekt, ki ga je projektni tim Adrie Airways  z zunanjimi sodelavci snoval kar 6 mesecev.

V Adrii Airways se zavedajo, da je odziv potnikov najpomembnejši in veseli bodo konstruktivnih pobud in mnenj, saj bodo le tako lahko  ponudbo še nadgradili in prilagodili. Prepričani so, da je  storitev dobra, ponosni pa so predvsem na paket za otroke - Kidbox.

V ponudbi SkyShop-a se bodo poleg standardne ponudbe vedno našle  nekatere tradicionalne slovenske jedi, ki  bodo potnikove brbončice lahko razvajale že na letalu in jih tako seznanile z delom bogate slovenske  kulinarične dediščine. Prva je na vrsti potica. Pa dober tek!

Več informacij tudi na povezavi https://www.adria.si/sl/destinacije-in-leti/skyshop/