Adria>SkyShop včeraj že uradno na letalih Adrie Airways

SkyShop včeraj že uradno na letalih Adrie Airways

Avtor: Adria Airways

Zg. Brnik – Družba Adria Airways d.d. je prejšnji teden predstavnikom medijev podrobno predstavila novo storitev, poimenovano SkyShop. Gre za skrben izbor prigrizkov in pijače, ki jih bodo potniki lahko po zmerni ceni kupili na rednih linijah Adrie Airways v ekonomskem razredu. Servis v poslovnem razredu pa ostaja enak kot doslej.

Včeraj so potniki na letu Adrie Airways JP 102 iz Ljubljane v München prvič imeli možnost nakupa prigrizkov in pijače v okviru nove storitve SkyShop Po besedah članov kabinskega osebja, za katere je bil danes tudi prvi let s spremenjenim servisom, je bila nova storitev med potniki tudi na ostalih današnjih letih lepo sprejeta. Kot so člani projektnega tima že povedali v izjavah za medije, je bilo osnovno vodilo pri snovanju projekta, potnikom ponuditi, kar potrebujejo in kar želijo po zmerni ceni. Servis na letalih je bil namreč po sprejetju projekta prestrukturiranja družbe in zniževanja stroškov zelo okrnjen.

Z novo storitvijo pa se potnikom ponuja možnost izbire. Gre za logistično zahteven projekt, ki ga je projektni tim Adrie Airways z zunanjimi sodelavci snoval kar 6 mesecev.

V Adrii Airways se zavedajo, da je odziv potnikov najpomembnejši in veseli bodo konstruktivnih pobud in mnenj, saj bodo le tako lahko ponudbo še nadgradili in prilagodili. Prepričani so, da je storitev dobra, ponosni pa so predvsem na paket za otroke - Kidbox.

V ponudbi SkyShop-a se bodo poleg standardne ponudbe vedno našle nekatere tradicionalne slovenske jedi, ki bodo potnikove brbončice lahko razvajale že na letalu in jih tako seznanile z delom bogate slovenske kulinarične dediščine. Prva je na vrsti potica. Pa dober tek!

Več informacij…