Članstvo v združenju Star Alliance

Največje svetovno združenje letalskih prevoznikov

Od decembra 2004 je Adria Airways članica največjega svetovnega združenja letalskih prevoznikov Star Alliance. V sodelovanju s partnerji v združenju omogočamo privlačne in ugodne povezave po vsem svetu.

S svojim članstvom v združenju Star Alliance smo dokazali, da smo moderna in učinkovita letalska družba, ki izpolnjuje vse sodobne varnostne, tehnične in komercialne standarde in zahteve. Sprejem v združenje Star Alliance je plod dolgoletnega dobrega sodelovanja z Lufthanso.

Kot člani združenja vam omogočamo dostop do 28 letalskih prevoznikov. Skupaj povezujemo 1.300 destinacij v 190 državah.

Združenje je bilo ustanovljeno leta 1997 kot prvo resnično svetovno letalsko združenje, ki potnikom zagotavlja svetovne povezave in udobno potovanje. Leta 2003, 2006, 2007 in 2008 ga je za najboljše svetovno združenje letalskih prevoznikov izbrala revija Business Traveller Magazine, leta 2003, 2005, 2007 in 2009 pa organizacija Skytrax.

Star Alliance 1

Izkoristite srebrne in zlate ugodnosti Star Alliance

Združenje Star Alliance vaš izbrani program zvestega potnika nadgrajuje s prednostmi srebrnega ali zlatega statusa. Vaša zvestoba bo prepoznana na vseh poletih s člani združenja in ponujene vam bodo ustrezne ugodnosti.

Milje in točke lahko nabirate na kar 27 letalskih družbah, ob veliki ponudbi pa lahko hitro napredujete od srebrnega do zlatega statusa. Zlati status prinaša vrsto ugodnosti.

Več informacij o združenju Star Alliance najdete na spletnem mestu Star Alliance.

S programom zvestobe milje nabirate na letih z vsemi članicami združenja.

Člani združenja Star Alliance
Air Canada
Austrian
LOT Lufthansa
SAS
Swiss Tap AirPortugal web2