Novinarsko središče

Korporativno komuniciranje

V tej rubriki so objavljena sporočila za medije, druge novice, slikovno gradivo in informacije o celostni grafični podobi. Prizadevamo si za pravočasno obveščanje in učinkovito komuniciranje z raznoliko javnostjo, ki je povezana z našo družbo.

Za dodatna pojasnila in odgovore na vprašanja, ki jih na našem spletnem mestu ne najdete, se obrnite na oddelek za korporativno komuniciranje.

Sporočila za medije

Informacije javnega značaja
Informacije objavljene po 64. členu ZSDH-1
Aktualni razpisi
Korporativna identiteta

Kontakt

T: +386 (0)4 259 4506
F: +386 (0)4 259 4572
E:

 • Adria Airways - Pariz

  Adria Airways kljub minulim tragičnim dogodkom v Parizu svoje polete na letališče Charles de Gaulle izvaja skladno s planom letenja.

  Avtor: Adria Airways
 • Stavka kabinskega osebja nemške Lufthanse se nadaljuje tudi danes, 10. 11. 2015 in je napovedana še do petka, 13. 11. 2015.
  Podrobne informacije o statusu letov so na voljo na njihovi spletni strani http://f.lh.com/NN9R.

  Avtor: Adria Airways
 • V Sindikatu prometnih pilotov Slovenije (v nadaljevanju SPPS) so dne 10. 11. 2015 za dan 30. 11. 2015 napovedali stavko.

  Avtor: Adria Airways
 • Pri nemškem letalskem prevozniku Lufthansi so obvestili, da bodo danes
  9. 11. 2015 zaradi stavke kabinskega osebja odpovedali večino svojih letov znotraj Nemčije in Evrope ter tudi medcelinske lete iz Frankfurta, Düsseldorfa in Münchna. Pri Lufthansi potnike prosijo, da podrobne informacije o statusu svojega leta preverijo na njihovi spletni strani http://www.lufthansa.com/de/en/Travel-information.

  Avtor: Adria Airways
 • Ob prenehanju delovanja Estonian Air je država Estonija ustanovila družbo Nordic Aviation Group, z namenom, da zagotovi nadaljevanje letalske povezanosti Estonije s svetom.

  Avtor: Adria Airways
 • V Adrii Airways so odpovedali jutrišnji let v Šarm El Šejk. Na podlagi razpoložljivih informacij tako iz javno dostopnih virov kot iz komunikacije z drugimi letalskimi prevozniki Adria Airways do nadaljnjega ne bo opravljala letalskih prevozov na letališče Šarm El Šejk v Egiptu.

  Avtor: Adria Airways
 • Zimski vozni red Adrie Airways
  Ura se je premaknila tudi v zraku!


  V nedeljo, 25. oktobra 2015 je stopil v veljavo zimski vozni red, ki bo veljal do 26. marca 2016. Adria Airways bo v hladnejši polovici leta za dobro povezanost Slovenije s svetom poskrbela z leti iz Ljubljane v 18 evropskih mest. Na 7 povezavah bo Adria Airways letela še z drugih letališč.

  Avtor: Adria Airways
 • V Adrii Airways so z rezultati povezave MBX–SEN, ki so jo vzpostavili letos junija, zadovoljni. Skupni prihodki, ki so jih ustvarili z novo povezavo, bi lahko bili še nekoliko večji, vendar so, ob dejstvu, da povezava MBX–SEN deluje šele prvo sezono, v okvirih realnega in pričakovanega.

  Avtor: Adria Airways
 • Pri nemškem letalskem prevozniku Lufthansi so obvestili, da bodo danes, 8. 9. 2015 zaradi stavke pilotov odpovedali svoje medcelinske lete, jutri, 9. 9. 2015 do 23:59 pa nekatere svoje lete znotraj Nemčije in lete po Evropi. Pri Lufthansi potnike prosijo, da podrobne informacije o statusu svojega leta preverijo na njihovi spletni strani www.lufthansa.com in na njihovi Facebook strani https://www.facebook.com/lufthansa.

  Avtor: Adria Airways
 • Skupščina delniške družbe Adria Airways Slovenski letalski prevoznik, d.d. www.adria.si je na seji dne, 25. 8. 2015 sprejela letno poročilo za poslovno leto 2014 ter se seznanila z mnenjem revizorja ter pisnim poročilom nadzornega sveta o preveritvi letnega poročila za leto 2014, z uporabo bilančnega dobička, informacijo o prejemkih članov organov vodenja in nadzora ter podelila razrešnice organom vodenja in nadzora.

  Avtor: Adria Airways