Adria Airways Logo Adria Airways

Kako najenostavneje spakirati za konec tedna?

Ste bili tudi vi že kdaj pred zadrego, kaj vse spakirati za krajšo pot? Da ne boste zapravljali časa z razmišljanjem, smo za vas pripravili seznam, ki vam bo v pomoč pri pripravi vašega kovčka.

- Dokumenti: osebna izkaznica, potni list, zavarovanje itd.
Namig: pošljite fotografijo vašega potnega lista na vaš elektronski naslov, saj bo tam ostala tudi v primeru izgube dokumenta.
- Denarnica: gotovina in kreditne kartice – preverite prvič!
Namig: v denarnici shranite še kos papirja s tremi napačnimi PIN-kodami. V primeru kraje denarnice, bo nepridiprav preizkusil vse tri kode in bankomat bo namesto vas prevzel ukradeno kartico.
- Telefon, polnilec za telefon in slušalke.
- Res nujno potrebujete računalnik? Saj se vrnete že čez nekaj dni!
- Toaletna torbica: karkoli potrebujete vsak dan. Tekočine shranite v prozorno vrečko za primer razlitja in pred potjo preverite omejitve.
- Ne pozabite pogledati še vremenske napovedi na vaši ciljni destinaciji! Obleke spakirajte glede na vremensko napoved in jih zvijte v veliko rolo. Tako boste prihranili pri prostoru in tudi gubicam na obleki se boste izognili.

pack 980x400 min

- Denarnica: gotovina in kreditne kartice – preverite drugič!
- Spodnje perilo in nogavice, kolikor jih potrebujete. Dodajte še en par za vsak slučaj.
- Obliži. Na potovanjih ponavadi hodimo veliko več!
- Plastenka vode za na pot do letališča.
- Ne pozabite se prijaviti na let na spletu z možnostjo Dynamic Mobile Boarding Pass, saj boste v primeru spremembe leta takoj dobili obvestilo na vaš telefon.
- Denarnica: gotovina in kreditne kartice – preverite še tretjič!
Z izjemo stvari, ki ste jih preverili trikrat, se da skoraj vse kupiti na vaši izbrani destinaciji, tako da ne skrbite preveč, če ste kaj pozabili doma.
Nasvet: nikoli ne veste, kdaj nas boste potrebovali. Da vam bomo čim bolj pri roki, vam svetujemo, da v imenik vašega telefona shranite našo telefonsko številko +386 1 369 1010. Fotografirajte zgornji seznam in ga nastavite za kontaktno sliko, da ga imate vedno na dosegu.