Adria Airways Logo Adria Airways

Nekaj novega je v zraku!

Besedilo: Adria Airways Fotografije: Primož Korošec Objavljeno: OnAir Magazine 1, dec 2015 - feb 2016

Letenje in potovanja pomenijo toliko različnih stvari, kolikor je potnikov. Objemi, pisanje kartic, poslovni uspehi, spomini, mivka med prsti, darila za najdražje, sončni zahodi nad oblaki … to in še mnogo več.

Adria Airways stevardesa onair 1 min

Pravzaprav se vse začne že dosti pred vstopom na letalo. Morda z idejo in željo po dogodivščini, morda s poslovnim povabilom. Nadaljuje se z načrtovanjem in raziskovanjem destinacije in z rezervacijo poti do cilja. Šele nato sledi pakiranje kovčkov.

S tem v mislih smo v zadnjih mesecih pripravljali novo storitev, za katero verjamemo, da vam bo na nek način pomagala pri kreiranju vaših želja, predvsem pa skrajšala in popestrila vaš čas, preživet na letalu.

Nekaj novega je v zraku! Predstavljamo vam Adria OnAir.

Adria OnAir združuje pod skupnim imenom vsa naša prizadevanja za zagotavljanje čim bolj izčrpnih informacij na temo potovanj in pestrega razvedrila za vas, naše potnike. Želimo si, da bi se prav v vsakem trenutku potovanja čim bolje počutili v naši družbi. Že takrat, ko boste še iskali navdih za potovanje, vam bo v prihodnje v pomoč spletno mesto www.adria.si, na katerega smo v poseben kotiček naložili vsebine, s katerimi smo vsa pretekla leta pridno polnili naš In-flight Magazine. Ko pa boste na poti, se boste med letom lahko zabavali na portalu OnAir Entertainment ali pa prelistavali prenovljeno revijo, ki se vam predstavlja z novim imenom OnAir Magazine.

OnAir Magazine je na voljo v treh oblikah: na spletnem mestu, na portalu OnAir Entertainment in kot prenovljena revija.

OnAir Magazine bo vseboval:

  • vsebine, ki vas bodo navdušile za čimprejšnje potovanje (najdete jih v rubrikah Ljudje, Kultura in zgodovina, Narava in šport, Doživite Slovenijo in Kulinarika), 
  • koristne napotke izkušenih popotnikov – za bolj suveren popotniški korak (na voljo so vam med Potovalnimi namigi), 
  • zgodbe iz zakulisja letalstva, o katerih ste se vedno spraševali (pokukajte v rubriko o letalstvu) ali pa le preverite podatke o letu, 
  • informacije o destinacijah, kamor letimo (rubrika Mesta in kraji), 
  • in seveda podatke o naši ponudbi na letalu.
Adria Airways stevardesa onair 2 min

Želimo si, da bi se naše medsebojno komuniciranje z novo storitvijo povzpelo na novo raven. Vaše mnenje je za nas pomembno, zato vas prosimo, da nam sporočate svoje želje preko novega medijskega kanala OnAir. Spremljali bomo podatke o tem, kateri članki pritegnejo največ bralcev in katere informacije so najbolj zaželjene, v skladu s tem pa bomo ustvarjali nove vsebine.

Obljubljamo vam mnogo lepih, zanimivih, navadnih in nenavadnih zgodb, ne moremo pa vam obljubiti, da vas med branjem ne bo zamikalo, da bi preizkusili rafting na slovenski Savi, obiskali kraško podzemlje, raziskali katero od velemest, kamor letijo Adrijina letala, nabrali šopek dišeče sivke ali pa izvedeli, kaj danes počne najboljša slovenska plavalka.

Morda bo tisti del potovanja, ki ga boste preživeli ob prebiranju naših zgodb, postal vaš najljubši del potovanja.

Naj ideje, ki se bodo porodile med uživanjem v vsebinah Adria OnAir, ostanejo z vami še dolgo po pristanku.