Adria Airways Logo Adria Airways

Ni treba gledati v zrak, ko ste v zraku

Besedilo: Adria Airways Fotografije: Primož Korošec

S pomočjo nove storitve ste lahko v zraku, obenem pa še v prijetnem zasebnem klepetu s sopotnikom, ki sedi nekaj vrst pred vami. Ali na grških otokih in v globokem podzemlju kapnikov. Kaj pa, če vas bolj mikajo kulinarične teme? Brez skrbi!

Adria Airways OnAir Entertainment 1 min

Naša letala so opremljena s storitvijo Adria OnAir Entertainment, ki vam omogoča, da se lahko tudi med letom kratkočasite z uporabo svojih mobilnikov ali tablic. Vaše naprave morajo biti sicer še vedno v »Flight mode«, a kljub temu lahko zdaj med letom uporabljate brezžično povezavo za dostop do naše storitve.

Za otroke in igrive odrasle so na portalu igre, za vse potnike pa Klepet. Ker verjamemo, da izboljšujemo svojo ponudbo predvsem z dialogom z vami, vas vabimo, da izpolnite vprašalnik o zadovoljstvu potnikov. Svoje izkušnje z nami pa lahko delite z izpolnitvijo obrazca za pohvale in pripombe. Obljubimo, da jih bomo jemali resno in si jih vzeli k srcu!

Adria Airways OnAir Entertainment 2 min

»Vpeljava nove storitve je precej kompleksen projekt, v katerega so vpletena mnoga področja in zaposleni. Na poti do tega, da lahko danes uporabljate storitev OnAir Entertainment, smo se pogumno soočili tako s tehnološkimi kot z vsebinskimi izzivi. Potrebno je bilo izpolniti vse varnostne standarde in poskrbeti za brezhibno delovanje portala. Vse to z namenom, da vam bodo bogate vsebine vedno na voljo, dolgčas pa nikoli.«
Iztok Franko, IT & Marketing direktor v Adrii Airways

V prihodnje bomo storitve na sistemu Adria OnAir razvijali in nadgrajevali za čim večje zadovoljstvo naših potnikov. Naša omejitev pri pestrosti vsebin in ponudbe bo le prostranost neba.

Za OnAir Entertainment uporabite svoj mobilnik ali tablico:

  1. Preklopite svojo napravo v »letalski način«.
  2. Vključite brezžično povezavo (Wi-Fi).
  3. Povežite se z Wi-Fi omrežjem »Adria OnAir«.
  4. Odprite spletni brskalnik in uživajte.