Adria Airways Logo Adria Airways

Petra Majdič

Fotografije: Boštjan Bračič

Petra Majdič je nosilka olimpijske medalje in borka za dobro voljo. Premagovanje ovir, iskanje notranje in zunanje motivacije ter izgradnja močne ekipe so bile na njeni poti do uresničitve olimpijskih sanj ključnega pomena.

Svojo filozofijo uspeha zdaj, po končani karieri vrhunske športnice, predaja tistim, ki so v preteklosti navijali zanjo. Kot motivacijska predavateljica podjetjem predaja svojo zgodbo o uspehu. Tako skuša z  delom obogatiti naš vsakdan in ljudem pokazati, da je mogoče vse.

 

petra majdic 980x500 bostjan bracic photo
 1. Kam ste leteli na prvem letu v življenju?
  Na Finsko v Muonio. To so bile moje prve snežne priprave v mesecu novembru.

 2. Katere tri stvari nikoli ne manjkajo v vaši prtljagi?
  Našteti moram kar štiri: jabolko, beležka s pisalom, rezervna majica in prenosni računalnik. Ne nujno v tem vrstnem redu.

 3. Kam bi odpotovali čez vikend?
  Zagotovo si v prihodnosti želim obiskati Valencio, in sicer zaradi barvitosti mesta in izvrstne kulinarike. Pozimi pa v Skandinavijo, kjer imajo na tisoče urejenih tekaških prog. To bi bila dobra hrana za dušo

 4. Katera ptica bi bili, če bi znali leteti?
  Orel, zaradi ljubezni do hribov.

 5. Najljubše evropsko mesto in zakaj?
  Stockholm, ki ima izjemno vez med morjem, mestom in snegom. Je kot pravljična kulisa s številnimi mostovi in izjemno zgodovino. Imajo najprikupnejše kavarne, cvetličarne, kjer so rože razstavljene zunaj tudi pozimi.