Adria Airways Logo Adria Airways

Terme 3000, Moravske Toplice

Besedilo: Mankica Kranjec Fotografije: Sava Turizem d.o.o.

Čarobna neskončna ravnina ob Muri z vinorodnimi Lendavskimi goricami in razgibanim Goričkim vas bo očarala z bogato tradicijo, dragoceno kulturo, zanimivo zgodovino, okusno kulinariko in prijaznimi ljudmi.

Divja lepota narave

Prekmurje, deželo pisatelja Miška Kranjca, odkrivajte s kolesom ali si izberite edinstvena aktivna doživetja in si v Termah 3000 ustvarite dan, kakršnega ste si ga vedno želeli.

Zaplavajte v sodobnem notranjem termalnem kopališču v Moravskih Toplicah ali se sprostite v katerem od prijetnih kotičkov, ki ponujajo pogled na lepo naravo. Prepustite se črni termomineralni vodi, ki izboljšuje splošno počutje in velja za edinstveno v svetovnem merilu, svojemu telesu pa lahko podarite najboljše iz Panonije in se prepustite masaži z bučnim oljem. Zeleno zlato, kot ga radi imenujejo domačini, blagodejno vpliva na telo, saj je prava zakladnica vitaminov in mineralov.

Ljubitelji adrenalina boste navdušeni nad četrtim najhitrejšim toboganom v Evropi in prvim na svetu s 360-stopinjskim obratom. V poletnih mesecih se povzpnite dvaindvajset metrov visoko in se s hitrostjo 80 kilometrov na uro spustite po Aqualoopu ali skozi vse leto premagujte izziv na golf igrišču ob hotelu Livada Prestige ter dobro udarite žogico, ki bo poletela skoraj 600 metrov daleč v najdaljšo luknjo v Sloveniji!

 

moravske toplice 980x500 foto sava turizem3

189 km od/from Ljubljana Airport