Adria Airways Logo Adria Airways

Terme Portorož

Besedilo: Mankica Kranjec Fotografije: Istrabenz Turizem d.d., Alex Štokelj, www.slovenia.info, LifeClass Hotels&Spa, Portorož

Če ste eden tistih, ki si želijo, da bi poletje trajalo 365 dni na leto, imamo za vas enkratno novico. V hotelih LifeClass Portorož, edinih termah na morju, ki nudijo celovit wellness, termalno in zdravstveno ponudbo v Evropi, je vsak dan prijetnih 30 stopinj, tukaj pa lahko vsakdo ogreje svoje telo, zadiha, se osvobodi stresa in si odpočije.

Na morje po zdravje

Priznano slovensko naravno zdravilišče, kjer se je mogoče kopati v 42 tisoč let starem termalnem Pramorju, se ponaša z več kot stoletno tradicijo termalne ponudbe in je ponosno na 800 let tradicije zdravilstva. Ne le topla morska voda in čist morski zrak, ki blagodejno vplivata na zdravje, v Termah Portorož vas bodo na posebnih tretmajih in sprostitvenih masažah razvajali s slanico in morskim blatom iz Sečoveljskih solin. V terapevtske namene uporabljajo tudi alge in edinstveno termomineralno vodo iz bližnje vrtine, starodavne vede pa uspešno združujejo z najsodobnejšim medicinskim znanjem.

terme portoroz 980x500

138 km od/from Ljubljana Airport