Čarterski poleti

Najemite celo letalo

Športnim klubom, turističnim agencijam, podjetjem in drugim letalskim prevoznikom ponujamo čarterske polete iz Ljubljane in drugih letališč.

Čarterski poleti so odlična rešitev logističnih težav v primeru manjših ali večjih skupin. Še posebej, kadar redne povezave niso preveč pogoste in čas igra pomembno vlogo.

Od športnih klubov do turističnih agencij

Na naših čarterskih letih smo po vsej Evropi prepeljali znane športne klube: Panathinaikos, Olympiakos, Olimpija, Krka, Rokometni klub Krim, različne nogometne reprezentance in lokalne klube.

V poletni sezoni pa tedensko opravimo z vsemi tipi naših letal približno 18 poletov za slovenske in tuje turistične agencije.

Čarterski poleti 1

Prijazno in profesionalno osebje

Naše strokovno in prijazno osebje ter odlična postrežba vas pričakujejo tudi na čarterskih letih. Hrana in pijača sta na čarterskih poletih brezplačni, potrebno pa je doplačati za alkoholne pijače.

Naša flota

Najbolj primerna za prevoz manjših skupin ali športnih ekip so letala tipa CRJ (70/72 ali 86 sedežev), za prevoz večjih skupin pa Airbus A319 (do 142/144 sedežev). Oglejte si našo floto.

Najem in dodatna pojasnila

Tjaša Bric
T: +386 (0)4 259 4522
F: +386 (0)4 259 4573
SITA: LJUCHJP
E: