Letalska šola

Zakaj izbrati Adriino letalsko šolo?

Vas mika pilotiranje športnega letala? Razmišljate o profesionalni karieri pilota? Vabimo vas v Adriino letalsko šolo, ki se ponaša z več kot tridesetletno tradicijo, bogatimi izkušnjami, izvrstnimi inštruktorji in odličnimi rezultati.

Z več kot petdesetletnimi izkušnjami v mednarodnem letalskem prometu in več kot tridesetletnimi izkušnjami pri usposabljanju pilotov, naša letalska šola danes uživa velik ugled v vsej Evropi.

Ponujamo vam kakovosten vadbeni program, izvrstne inštruktorje, izkušnje, prilagodljivost tečajev, dobro organiziranost in »know-how«.

Letalska šola 0

Kakšne programe ponuja Adriina letalska šola?

Izvajamo programe usposabljanja tako za zasebne pilote športnih letal, kot za poklicne pilote z najvišjimi pooblastili letenja.

Dodatna pojasnila

Adria Airways letalska šola d.o.o.
Zg. Brnik 130 h
4210 Brnik, Slovenija
T: +386 (0)4 259 4010
E:

Zibelka Adriinih pilotov

Naša letalska šola je bila ustanovljena leta 1980, v sodelovanju s Strojno fakulteto v Ljubljani. Njen prvoten namen je bil šolanje pilotov za potrebe Adrie Airways, zato je postala znana kot »zibelka Adriinih pilotov«.

Večina naših kandidatov, ki se je izšolala za pridobitev licence poklicni pilot letala, danes leti v Adrii Airways ali v drugih prepoznavnejših letalskih družbah po svetu: Lufthansa, Turkish Airlines, Qatar Airways, Emirates, Korean Air, Ryanair idr.

Naše vrednote so: visoka profesionalnost, odličnost, varnost, fleksibilnost in zanesljivost.