Adria>Storitve>Programi zvestobe>Miles & More

Miles & More

Vabimo vas, da se pridružite našemu programu zvestobe Miles & More in si z vsakim letom prislužite dodatne milje, ki jih boste lahko vnovčili pri naslednjih letih, hotelskih storitvah, najemu avtomobilov ali za privlačne nagrade.

Program je namenjen individualnim potnikom, ki si z opravljenimi poleti na vseh rednih progah Adrie Airways kot tudi s poleti pri vseh članicah zveze Star Alliance in drugih partnerskih letalskih družbah, prislužite dodatne milje.

V okviru programa pa ne boste nagrajeni le za letenje z nami, temveč tudi za druge dejavnosti pri partnerjih Miles & More, ki običajno spremljajo vaše potovanje: plačila s kreditnimi karticami, bivanje v hotelih, najem vozil, bančne transakcije, telefoniranje in določene nakupe.

Miles & More 1

Kje se lahko vključim v program zvestobe Miles & More?

Spletno prijavnico lahko izpolnite na portalu Miles & More. Dodelili vam bomo člansko številko, natisnili pa si boste lahko tudi začasno člansko kartico. Stalno kartico in PIN kodo boste prejeli, ko bodo na vašem računu zabeležene prve milje.

Tiskano prijavnico dobite na prodajnih mestih Adrie Airways, v letalih in turističnih agencijah. Prosimo izpolnite jo in pošljite na izpisani naslov. Del prijavnice je tudi začasna članska kartica.

Izpolnite spletno prijavnico  

Z Miles & More smo popestrili zbiranje in uporabo milj v gosti mreži poletov članic Star Alliance.

Kakšne ugodnosti mi nudi program zvestobe Miles & More?

  • Ob včlanitvi v klub Miles & More prejmete začasno, papirnato člansko kartico.
  • S prvimi miljami postanete stalni član in dobite stalno, modro kartico z osebno identifikacijsko številko (PIN). Člansko številko in PIN potrebujete za uveljavljanje članskih ugodnosti in za pregled stanja vašega računa.
  • Člani Miles & More na poletih z Adrio Airways pridobite od 125 do 2.000 milj, odvisno od cene vozovnice. Pridobljene milje hkrati štejejo tudi kot statusne milje, s katerimi pridobivate višje nivoje članstva.
  • Če v tekočem koledarskem letu izpolnite zahtevane pogoje glede števila milj ali števila poletov, postanete ali Frequent Traveller (srebrni član) ali Senator (zlati član).
  • Če zberete še posebej veliko milj dobite najvišji status, HON Circle. Višji status članstva velja dve leti na celotni mreži poletov članic Star Alliance.
  • Ko člani višjega statusa letite na progah Adrie Airways, pridobite še dodatnih 25 % milj.

Lufthansin klub Miles & More je vodilni program za letalske potnike v Evropi.

Milje lahko zbirate pri naslednjih letalskih prevoznikih
Air Canada web
Tap AirPortugal web
     

Program zvestobe za individualne potnike