Uradni letalski prevoznik

Zanesljivi partner vašega dogodka

Ste organizator večjega dogodka v Sloveniji in iščete partnerja za letalski prevoz udeležencev? Ponujamo vam poslovno sodelovanje pri opravljanju letalskih prevoznih storitev na progah Adrie Airways.

Kakšne so prednosti partnerstva z Adrio Airways?

Podrobnosti sodelovanja se določijo s podpisom medsebojnega dogovora. Udeležencem in njihovim spremljevalcem zagotavljamo do 20 % popust na cene letalskih vozovnic na direktnih linijah Adrie Airways v ekonomskem in poslovnem razredu.

Do 20 % popust na cene letalskih vozovnic na direktnih linijah.

Kako do partnerstva z Adrio Airways?

Prosimo vas, da izpolnite online vprašalnik. Na podlagi vprašalnika bomo ocenili, ali je uradno prevozništvo za vaš dogodek ustrezno, in pripravili osnutek dogovora o medsebojnem sodelovanju ter vam ga posredovali v pregled.

Dodatna storitev Conventions Plus

Če vaš dogodek ustreza kriterijem združenja STAR Alliance, lahko dogovor razširimo na vse članice združenja, ki bodo v sodelovanje privolile, in vam tako ponudimo vse prednosti storitve Conventions Plus. Cilj storitve je z vsemi informacijami, zbranimi na enem mestu, še bolj poenostaviti organizacijo in obisk mednarodnega dogodka. Glavna kriterija sta velikost dogodka in število držav ter kontinentov, s katerih udeleženci prihajajo.

Adria Airways je članica Zavoda kongresnoturistični urad in hkrati aktivni akter v slovenskem poslovnem turizmu.

Uradni prevoznik 1