Adria Airways Logo Adria Airways

Fluturimet Frankfurt - Lubjanë

Shijoni Lubjanën me çmime komode

Disa thonë se Lubjana është qyteti më i bukur në botë. Jo të gjithë pajtohen me këtë, por faktet janë të qarta: Lubjana është një qytet i mrekullueshëm që u lë përshtypje të veçantë të gjithë atyre që e vizitojnë. Romantike dhe magjepsëse, atë mund ta eksploroni plotësisht brenda pak ditëve. Ajo ka gjithçka që duhet të ketë një kryeqytet modern, duke ruajtur njëkohësisht atmosferën e relaksuar të një qyteti të vogël.

Në Lubjanë e vjetra gërshetohet me të renë, dhe janë ende të dukshme gjurmët e çdo periudhe nga historia e saj e pasur romake e deri në ditët e sotme. Metropoli i Sllovenisë magjeps vizitorët me arkitekturën e qendrës së saj historike, kështjellën mesjetare, tregun, kafenetë dhe urat e shumta mbi lumin Lubjanica, të cilat i japin qytetit pamjen e vet tepër piktoreske. Lubjana është e bukur, ejani dhe shikojeni me sytë tuaj dhe vizitojeni përpara se ta zbulojnë të gjithë të tjerët!

Shijo këto avantazhe nga Adria

 • për çdo fluturim fiton milje si shpërblim me programin e besnikërisë Miles & More
 • standardet e larta të Star Alliance në të gjithë rrjetin, për të garantuar një udhëtim komod
 • profili yt MyAdria dhe ofertat ekskluzive

Shijoni Lubjanën me çmime komode

 • 8 kg bagazhe dore
 • zgjedhje e lirë e ndenjëses
 • check-in falas

Informacion për fluturimin

Kohëzgjatja:
Distanca:

Aeroporti i Frankfurt am Main (FRA)

Aeroporti i Frankfurt am Main (FRA)

Aeroporti i Frankfurt am Main është aeroporti i tretë në Evropë për nga numri i lëvizjes dhe më i madhi nga dy aeroportet e Frankfurtit. Ai ndodhet 12 km në jugperëndim të qendrës së Frankfurtit, pranë kryqëzimit të dy autostradave më të mëdha të Evropës, të njohur si Frankfurter Kreuz. Aeroporti lidhet me qytetin me hekurudhë dhe autostradë. Aeroporti ka dy terminale që lidhen me njëri-tjetrin falas me Sky Train. Në qendrën e Frankfurtit mund të shkoni me autobus, S-Bahn, taksi apo makinë me qira. Udhëtimi me S-Bahn deri në qendër zgjat 14 minuta.

Lexoni më shumë rreth Aeroportit të Frankfurtit.

Aeroporti i Lubjanës Jože Pučnik (LJU)

Aeroporti i Lubjanës Jože Pučnik (LJU)

Aeroporti i Lubjanës Jože Pučnik (ose thjesht Aeroporti i Lubjanës) ndodhet 26 km nga qendra e qytetit. Shërbimi me autobus lidh aeroportin me qendrën e Lubjanës ose mund të merrni me qira një makinë apo mund të merrni një taksi përpara ndërtesës së terminalit. Udhëtimi deri në qendrën e qytetit zgjat rreth gjysmë ore.

Lexoni më shumë rreth Aeroportit të Lubjanës Jože Pučnik.

Statusi i fluturimit FRA - LJU

 • 23.9.2019 JP117 09:20 10:35

  Zbriti në 11:16.

  23.9.2019 JP113 15:40 16:55

  Anuluar.

  23.9.2019 JP158 15:45 17:00

  Programuar.

  23.9.2019 JP125 20:30 21:45

  Programuar.

Orari FRA-LJU

 • HËN

  1. JP117 09:20 10:35
  2. JP113 15:40 16:55
  3. JP125 20:30 21:45
 • MAR

  1. JP117 09:20 10:35
  2. JP113 15:40 16:55
  3. JP125 20:30 21:45
 • MËR

  1. JP117 09:20 10:35
  2. JP113 15:40 16:55
  3. JP125 20:30 21:45
 • ENJ

  1. JP117 09:20 10:35
  2. JP113 15:40 16:55
  3. JP125 20:30 21:45
 • PRE

  1. JP117 09:20 10:35
  2. JP113 15:40 16:55
  3. JP125 20:30 21:45
 • SHT

  1. JP117 09:20 10:35
  2. JP113 15:40 16:55
  3. JP125 20:30 21:45
 • DIE

  1. JP117 09:20 10:35
  2. JP113 15:40 16:55
  3. JP125 20:30 21:45

E vlefshme nga 31 mars 2019 deri në 26 tetori 2019 përveçse kur përcaktohet ndryshe. Oraret që tregohen këtu janë sipas orës lokale. Oraret janë vetëm për qëllime informimi dhe mund të ndryshohen pa dhënë njoftim paraprak.Orari FRA-LJU

 • HËN

  1. JP117 10:05 11:20
  2. JP113 15:55 17:10
  3. JP125 20:40 21:55
 • MAR

  1. JP117 10:05 11:20
  2. JP113 15:55 17:10
  3. JP125 20:40 21:55
 • MËR

  1. JP117 10:05 11:20
  2. JP113 15:55 17:10
  3. JP125 20:40 21:55
 • ENJ

  1. JP117 10:05 11:20
  2. JP113 15:55 17:10
  3. JP125 20:40 21:55
 • PRE

  1. JP117 10:05 11:20
  2. JP113 15:55 17:10
  3. JP125 20:40 21:55
 • SHT

  1. JP117 10:05 11:20
  2. JP125 20:40 21:55
 • DIE

  1. JP117 10:05 11:20
  2. JP113 15:55 17:10
  3. JP125 20:40 21:55

E vlefshme nga 27 tetori 2019 deri në 28 marsi 2020 përveçse kur përcaktohet ndryshe. Oraret që tregohen këtu janë sipas orës lokale. Oraret janë vetëm për qëllime informimi dhe mund të ndryshohen pa dhënë njoftim paraprak.