Adria Airways Logo Adria Airways

Fluturimet Munih - Lubjanë

Shijoni Lubjanën me çmime komode

Disa thonë se Lubjana është qyteti më i bukur në botë. Jo të gjithë pajtohen me këtë, por faktet janë të qarta: Lubjana është një qytet i mrekullueshëm që u lë përshtypje të veçantë të gjithë atyre që e vizitojnë. Romantike dhe magjepsëse, atë mund ta eksploroni plotësisht brenda pak ditëve. Ajo ka gjithçka që duhet të ketë një kryeqytet modern, duke ruajtur njëkohësisht atmosferën e relaksuar të një qyteti të vogël.

Në Lubjanë e vjetra gërshetohet me të renë, dhe janë ende të dukshme gjurmët e çdo periudhe nga historia e saj e pasur romake e deri në ditët e sotme. Metropoli i Sllovenisë magjeps vizitorët me arkitekturën e qendrës së saj historike, kështjellën mesjetare, tregun, kafenetë dhe urat e shumta mbi lumin Lubjanica, të cilat i japin qytetit pamjen e vet tepër piktoreske. Lubjana është e bukur, ejani dhe shikojeni me sytë tuaj dhe vizitojeni përpara se ta zbulojnë të gjithë të tjerët!

Shijo këto avantazhe nga Adria

 • për çdo fluturim fiton milje si shpërblim me programin e besnikërisë Miles & More
 • standardet e larta të Star Alliance në të gjithë rrjetin, për të garantuar një udhëtim komod
 • profili yt MyAdria dhe ofertat ekskluzive

Shijoni Lubjanën me çmime komode

 • 8 kg bagazhe dore
 • zgjedhje e lirë e ndenjëses
 • check-in falas

Informacion për fluturimin

Kohëzgjatja:
Distanca:

Aeroporti Ndërkombëtar i Munihut (MUC)

Aeroporti Ndërkombëtar i Munihut (MUC)

Aeroporti Ndërkombëtar i Munihut ndodhet 28,5 km në veri-lindje të qendrës së Munihut. Aeroporti i dytë në Gjermani për nga numri i lëvizjeve ka dy terminale.

Nga aeroporti mund të shkoni në qendrën e Munihut nga aeroporti me trenin S-Bahn ose autobus. Në të dyja rastet, udhëtimi zgjat rreth 40 minuta. Nëse udhëtoni me taksi apo merrni makinë me qira, do t'ju duhet rreth gjysmë ore për të mbërritur në qendrën e qytetit.

Lexoni më shumë rreth Aeroportit të Munihut.

Aeroporti i Lubjanës Jože Pučnik (LJU)

Aeroporti i Lubjanës Jože Pučnik (LJU)

Aeroporti i Lubjanës Jože Pučnik (ose thjesht Aeroporti i Lubjanës) ndodhet 26 km nga qendra e qytetit. Shërbimi me autobus lidh aeroportin me qendrën e Lubjanës ose mund të merrni me qira një makinë apo mund të merrni një taksi përpara ndërtesës së terminalit. Udhëtimi deri në qendrën e qytetit zgjat rreth gjysmë ore.

Lexoni më shumë rreth Aeroportit të Lubjanës Jože Pučnik.

Statusi i fluturimit MUC - LJU

 • 23.9.2019 JP103 10:25 11:25

  Nisur në 10:57. Koha e pritshme e zbritjes 12:05.

  23.9.2019 JP159 14:45 15:45

  Anuluar.

  23.9.2019 JP109 20:25 21:25

  Programuar.

Orari MUC-LJU

 • HËN

  1. JP103 10:25 11:25
  2. JP159 14:45 15:45
  3. JP109 20:25 21:25
 • MAR

  1. JP103 10:25 11:25
  2. JP159 14:35 15:35
  3. JP109 20:25 21:25
 • MËR

  1. JP103 10:25 11:25
  2. JP159 14:45 15:45
  3. JP109 20:25 21:25
 • ENJ

  1. JP103 10:25 11:25
  2. JP159 14:50 15:50
  3. JP109 20:25 21:25
 • PRE

  1. JP103 10:25 11:25
  2. JP159 14:50 15:50
  3. JP109 20:25 21:25
 • SHT

  1. JP109 20:25 21:25
 • DIE

E vlefshme nga 31 mars 2019 deri në 26 tetori 2019 përveçse kur përcaktohet ndryshe. Oraret që tregohen këtu janë sipas orës lokale. Oraret janë vetëm për qëllime informimi dhe mund të ndryshohen pa dhënë njoftim paraprak.Orari MUC-LJU

 • HËN

  1. JP103 10:20 11:20
  2. JP109 20:45 21:45
 • MAR

  1. JP103 10:20 11:20
  2. JP109 20:45 21:45
 • MËR

  1. JP103 10:20 11:20
  2. JP109 20:45 21:45
 • ENJ

  1. JP103 10:20 11:20
  2. JP109 20:45 21:45
 • PRE

  1. JP103 10:20 11:20
  2. JP109 20:45 21:45
 • SHT

  1. JP103 10:20 11:20
  2. JP109 20:45 21:45
 • DIE

  1. JP103 10:20 11:20
  2. JP109 20:45 21:45

E vlefshme nga 27 tetori 2019 deri në 28 marsi 2020 përveçse kur përcaktohet ndryshe. Oraret që tregohen këtu janë sipas orës lokale. Oraret janë vetëm për qëllime informimi dhe mund të ndryshohen pa dhënë njoftim paraprak.