Adria Airways Logo Adria Airways

Fluturimet Munih - Prishtinë

Fluturimet Lubjanë – Prishtinë

Kur Kosova shpalli pavarësinë në 17 shkurt 2008, në Prishtinë u zbulua me solemnitet një skulpturë e madhe në të cilën shkruhej fjala NEWBORN. Skulptura u shfaq në kopertinën e New York Times dhe është bërë një prej vendeve më të njohura tërheqëse të qytetit. Shkronjat e skulpturës, e cila ka fituar një numër shkrimesh, janë të vizatuara me ngjyrat e flamujve të vendeve që kanë njohur pavarësinë e Kosovës.

Prishtina, kryeqyteti i vendit me shumicë shqiptare, shquhet edhe për një statujë të heroit kombëtar shqiptar Skënderbeu, i cili në shekullin e pesëmbëdhjetë ndaloi ekspansionin osman dhe të cilit Vivaldi i ka dedikuar operën Skënderbeu. Në mesjetë Prishtina ishte qendra e mbretërisë serbe, por më vonë ajo kaloi në duart e turqve osmanë. Fatkeqësisht, shumica e arkitekturës nga periudha osmane u shkatërrua pas Luftës së Dytë Botërore.

Në një prej ndërtesave që kanë mbijetuar, sot ndodhet Muzeu Emin Gjiku, të cilin ia vlen ta vizitosh, ndërsa Hamami i Madh i Prishtinës, ish-kompleksi i banjave turke, po restaurohet sipas pamjes së tij origjinale. Muzeu Kombëtar i Kosovës ndodhet në një ndërtesë të frymëzuar nga arkitektura austro-hungareze, ndërsa vende të tjera interesante që ia vlen të vizitohen janë varreza e rinovuar hebraike dhe rrënojat e qytetit romak të Ulpianës.

Shijo këto avantazhe nga Adria

 • për çdo fluturim fiton milje si shpërblim me programin e besnikërisë Miles & More
 • standardet e larta të Star Alliance në të gjithë rrjetin, për të garantuar një udhëtim komod
 • profili yt MyAdria dhe ofertat ekskluzive

Fluturimet Lubjanë – Prishtinë

 • 8 kg bagazhe dore
 • zgjedhje e lirë e ndenjëses
 • check-in falas

Informacion për fluturimin

Kohëzgjatja:
Distanca:

Aeroporti Ndërkombëtar i Munihut (MUC)

Aeroporti Ndërkombëtar i Munihut (MUC)

Aeroporti Ndërkombëtar i Munihut ndodhet 28,5 km në veri-lindje të qendrës së Munihut. Aeroporti i dytë në Gjermani për nga numri i lëvizjeve ka dy terminale.

Nga aeroporti mund të shkoni në qendrën e Munihut nga aeroporti me trenin S-Bahn ose autobus. Në të dyja rastet, udhëtimi zgjat rreth 40 minuta. Nëse udhëtoni me taksi apo merrni makinë me qira, do t'ju duhet rreth gjysmë ore për të mbërritur në qendrën e qytetit.

Lexoni më shumë rreth Aeroportit të Munihut.

Orari MUC-PRN

 • HËN

 • MAR

  1. JP157 21:30 23:20
 • MËR

  1. JP157 21:30 23:20
 • ENJ

  1. JP157 21:30 23:20
 • PRE

  1. JP157 21:30 23:20
 • SHT

  1. JP157 21:30 23:20
 • DIE

  1. JP157 21:20 23:10

E vlefshme nga 31 mars 2019 deri në 26 tetori 2019 përveçse kur përcaktohet ndryshe. Oraret që tregohen këtu janë sipas orës lokale. Oraret janë vetëm për qëllime informimi dhe mund të ndryshohen pa dhënë njoftim paraprak.Orari MUC-PRN

 • HËN

 • MAR

 • MËR

  1. JP157 21:00 22:55
 • ENJ

 • PRE

  1. JP157 21:00 22:55
 • SHT

  1. JP157 21:00 22:55
 • DIE

  1. JP157 21:10 23:05

E vlefshme nga 27 tetori 2019 deri në 28 marsi 2020 përveçse kur përcaktohet ndryshe. Oraret që tregohen këtu janë sipas orës lokale. Oraret janë vetëm për qëllime informimi dhe mund të ndryshohen pa dhënë njoftim paraprak.