Adria Airways Logo Adria Airways

Fluturimet Prishtinë - Amsterdam

Fluturoni drejt Amsterdamit shumëngjyrësh

Amsterdami është i famshëm për kanalet e tij të shumta, për të cilat ka fituar emrin "Venecia e Veriut". Uji, urat e shumta dhe shtëpitë me fasada me tullë, i japin qytetit më të madh të Holandës një atmosferë unike.

Nuk ka asgjë më të bukur se të eksplorosh Amsterdamin me biçikletë dhe ta përjetosh qytetin ashtu siç e përjetojnë banorët vendas: duke vizituar tregun e luleve ose ndoshta tregun e djathit, ku mund të shijoni edhe djathin Amsterdam.

Diversiteti kulturor i krijuar nga një popullsi që përfshin njerëz nga çdo kontinent ofron një atmosferë të qetë dhe një ndjesi mirëpritjeje. Amsterdami ofron diçka për këdo, të rinj e të vjetër, duke përfshirë muzetë, kuzhinën e mrekullueshme dhe një jetë nate të ndezur. Amsterdami është një gërshetim i vendeve interesante dhe atraksioneve që çdo vizitor mund t'i gjejë pa vështirësi dhe është padyshim një zgjedhje e shkëlqyer për një pushim në qytet.

Shijo këto avantazhe nga Adria

 • për çdo fluturim fiton milje si shpërblim me programin e besnikërisë Miles & More
 • standardet e larta të Star Alliance në të gjithë rrjetin, për të garantuar një udhëtim komod
 • profili yt MyAdria dhe ofertat ekskluzive

Fluturoni drejt Amsterdamit shumëngjyrësh

 • 8 kg bagazhe dore
 • zgjedhje e lirë e ndenjëses
 • check-in falas

Informacion për fluturimin

Kohëzgjatja:
Distanca:

Aeroporti Schiphol (AMS)

Aeroporti Schiphol (AMS)

Aeroporti i Amsterdamit Schiphol – një prej aeroporteve me më shumë lëvizje në Evropë dhe aeroporti kryesor i Holandës – ndodhet 14 km në jugperëndim të qendrës së Amsterdamit. Aeroporti ka një terminal kryesor me tre nivele dhe tre salla të mëdha nisjesh.

Në aeroport mund të shkoni nga qendra e qytetit me tren, autobus ose taksi, ose mund të merrni një makinë me qira. Udhëtimi me tren deri në qendrën e qytetit zgjat rreth 20 minuta. Me taksi, udhëtimi zgjat 30 minuta.

Lexoni më shumë rreth Aeroportit Schiphol.

Orari PRN-AMS (përmes LJU)

 • HËN

  1. JP114 06:05 08:30 JP9737 12:40 13:50
  2. JP118 16:20 18:45 JP9772 21:00 22:10
 • MAR

  1. JP114 06:05 08:30 JP9737 12:40 13:50
 • MËR

  1. JP114 06:05 08:30 JP9737 12:40 13:50
  2. JP156 13:00 14:55 JP9778 20:10 21:40
  3. JP839 14:30 15:55 JP498 16:55 18:55
 • ENJ

  1. JP114 06:05 08:30 JP9737 12:40 13:50
  2. JP839 14:30 15:55 JP498 16:55 18:55
 • PRE

  1. JP891 04:45 06:10 JP434 07:00 09:00
  2. JP114 06:05 08:30 JP9774 09:30 10:40
  3. JP156 13:00 14:55 JP9778 20:10 21:40
 • SHT

  1. JP891 04:45 06:10 JP434 08:00 10:00
  2. JP114 05:40 08:05 JP9774 09:10 10:20
  3. JP156 13:00 14:55 JP9778 20:10 21:40
 • DIE

  1. JP114 06:15 08:40 JP9737 12:40 13:50
  2. JP839 14:30 15:55 JP498 16:55 18:55

E vlefshme nga 28 tetori 2018 deri në 30 mars 2019 përveçse kur përcaktohet ndryshe. Oraret që tregohen këtu janë sipas orës lokale. Oraret janë vetëm për qëllime informimi dhe mund të ndryshohen pa dhënë njoftim paraprak.