Adria Airways Logo Adria Airways

Fluturimet Prishtinë - Frankfurt

Vizitoni kryeqytetin e financës dhe biznesit të Gjermanisë

Frankfurti është qyteti i gradaçelave dhe mundësive për biznes. Disa prej panaireve më të famshme në botë organizohen pikërisht këtu dhe tërheqin udhëtarë të biznesit nga e gjithë bota. Megjithë reputacionin e vet si qendër biznesi, Frankfurti është edhe një destinacion tërheqës turistik, me arkitekturën e vet moderne dhe tradicionale plot kontrast.

Në qendër të këtij qyteti dinamik dhe të shpejtë është lumi Main, që sjell një influencë qetësuese dhe të përkryer për një shëtitje relaksuese buzë lumit. Shëtisni në mbrëmje përgjatë Eisener Steg, urës së vjetër prej hekuri që është simbol i Frankfurtit, dhe shijoni pamjet e mrekullueshme të qytetit të ndriçuar. Në Frankfurt mund të zgjidhni mes restoranteve të klasit të parë dhe birrarive popullore. Çdo vizitor duhet të provojë Apfelwein, një specialitet vendas. Frankfurti është gjithashtu qytet që ofron diçka për të gjithë, edhe për vizitorët më kërkues.

Shijo këto avantazhe nga Adria

 • për çdo fluturim fiton milje si shpërblim me programin e besnikërisë Miles & More
 • standardet e larta të Star Alliance në të gjithë rrjetin, për të garantuar një udhëtim komod
 • profili yt MyAdria dhe ofertat ekskluzive

Vizitoni kryeqytetin e financës dhe biznesit të Gjermanisë

 • 8 kg bagazhe dore
 • zgjedhje e lirë e ndenjëses
 • check-in falas

Informacion për fluturimin

Kohëzgjatja:
Distanca:

Aeroporti i Frankfurt am Main (FRA)

Aeroporti i Frankfurt am Main (FRA)

Aeroporti i Frankfurt am Main është aeroporti i tretë në Evropë për nga numri i lëvizjes dhe më i madhi nga dy aeroportet e Frankfurtit. Ai ndodhet 12 km në jugperëndim të qendrës së Frankfurtit, pranë kryqëzimit të dy autostradave më të mëdha të Evropës, të njohur si Frankfurter Kreuz. Aeroporti lidhet me qytetin me hekurudhë dhe autostradë. Aeroporti ka dy terminale që lidhen me njëri-tjetrin falas me Sky Train. Në qendrën e Frankfurtit mund të shkoni me autobus, S-Bahn, taksi apo makinë me qira. Udhëtimi me S-Bahn deri në qendër zgjat 14 minuta.

Lexoni më shumë rreth Aeroportit të Frankfurtit.

Statusi i fluturimit PRN - FRA

 • 19.9.2019 JP114 06:05 08:30

  Zbriti në 08:22.

Orari PRN-FRA

 • HËN

  1. JP114 06:05 08:30
  2. JP118 16:20 18:45
 • MAR

  1. JP114 06:05 08:30
 • MËR

  1. JP114 06:05 08:30
 • ENJ

  1. JP114 06:05 08:30
 • PRE

  1. JP114 06:05 08:30
 • SHT

  1. JP114 05:40 08:05
 • DIE

  1. JP114 06:15 08:40

E vlefshme nga 31 mars 2019 deri në 26 tetori 2019 përveçse kur përcaktohet ndryshe. Oraret që tregohen këtu janë sipas orës lokale. Oraret janë vetëm për qëllime informimi dhe mund të ndryshohen pa dhënë njoftim paraprak.Orari PRN-FRA

 • HËN

  1. JP114 06:00 08:40
 • MAR

  1. JP114 06:00 08:40
 • MËR

  1. JP114 06:00 08:40
 • ENJ

  1. JP114 06:00 08:40
 • PRE

  1. JP114 06:00 08:40
 • SHT

  1. JP114 05:55 08:35
 • DIE

  1. JP114 06:00 08:40

E vlefshme nga 27 tetori 2019 deri në 28 marsi 2020 përveçse kur përcaktohet ndryshe. Oraret që tregohen këtu janë sipas orës lokale. Oraret janë vetëm për qëllime informimi dhe mund të ndryshohen pa dhënë njoftim paraprak.