Adria Airways Logo Adria Airways

Fluturimet Prishtinë - Lubjanë

Shijoni Lubjanën me çmime komode

Disa thonë se Lubjana është qyteti më i bukur në botë. Jo të gjithë pajtohen me këtë, por faktet janë të qarta: Lubjana është një qytet i mrekullueshëm që u lë përshtypje të veçantë të gjithë atyre që e vizitojnë. Romantike dhe magjepsëse, atë mund ta eksploroni plotësisht brenda pak ditëve. Ajo ka gjithçka që duhet të ketë një kryeqytet modern, duke ruajtur njëkohësisht atmosferën e relaksuar të një qyteti të vogël.

Në Lubjanë e vjetra gërshetohet me të renë, dhe janë ende të dukshme gjurmët e çdo periudhe nga historia e saj e pasur romake e deri në ditët e sotme. Metropoli i Sllovenisë magjeps vizitorët me arkitekturën e qendrës së saj historike, kështjellën mesjetare, tregun, kafenetë dhe urat e shumta mbi lumin Lubjanica, të cilat i japin qytetit pamjen e vet tepër piktoreske. Lubjana është e bukur, ejani dhe shikojeni me sytë tuaj dhe vizitojeni përpara se ta zbulojnë të gjithë të tjerët!

Shijo këto avantazhe nga Adria

 • për çdo fluturim fiton milje si shpërblim me programin e besnikërisë Miles & More
 • standardet e larta të Star Alliance në të gjithë rrjetin, për të garantuar një udhëtim komod
 • profili yt MyAdria dhe ofertat ekskluzive

Shijoni Lubjanën me çmime komode

 • 8 kg bagazhe dore
 • zgjedhje e lirë e ndenjëses
 • check-in falas

Informacion për fluturimin

Kohëzgjatja:
Distanca:

Aeroporti i Lubjanës Jože Pučnik (LJU)

Aeroporti i Lubjanës Jože Pučnik (LJU)

Aeroporti i Lubjanës Jože Pučnik (ose thjesht Aeroporti i Lubjanës) ndodhet 26 km nga qendra e qytetit. Shërbimi me autobus lidh aeroportin me qendrën e Lubjanës ose mund të merrni me qira një makinë apo mund të merrni një taksi përpara ndërtesës së terminalit. Udhëtimi deri në qendrën e qytetit zgjat rreth gjysmë ore.

Lexoni më shumë rreth Aeroportit të Lubjanës Jože Pučnik.

Statusi i fluturimit PRN - LJU

 • 23.9.2019 JP891 04:45 06:10

  Anuluar.

  23.9.2019 JP839 14:30 15:55

  Anuluar.

Orari PRN-LJU

 • HËN

  1. JP891 04:45 06:10
  2. JP839 14:30 15:55
 • MAR

  1. JP891 04:45 06:10
  2. JP839 14:30 15:55
 • MËR

  1. JP891 04:45 06:10
  2. JP839 14:30 15:55
 • ENJ

  1. JP891 04:45 06:10
  2. JP839 14:30 15:55
 • PRE

  1. JP891 04:45 06:10
  2. JP839 14:30 15:55
 • SHT

  1. JP891 04:45 06:10
  2. JP839 14:30 15:55
 • DIE

  1. JP891 04:45 06:10

E vlefshme nga 31 mars 2019 deri në 26 tetori 2019 përveçse kur përcaktohet ndryshe. Oraret që tregohen këtu janë sipas orës lokale. Oraret janë vetëm për qëllime informimi dhe mund të ndryshohen pa dhënë njoftim paraprak.Orari PRN-LJU

 • HËN

  1. JP891 04:45 06:10
  2. JP839 14:35 16:00
 • MAR

  1. JP839 14:35 16:00
 • MËR

  1. JP839 14:35 16:00
 • ENJ

  1. JP891 04:45 06:10
  2. JP839 14:35 16:00
 • PRE

  1. JP891 04:35 06:00
  2. JP839 14:35 16:00
 • SHT

  1. JP891 04:45 06:10
  2. JP839 14:35 16:00
 • DIE

  1. JP839 14:35 16:00

E vlefshme nga 27 tetori 2019 deri në 28 marsi 2020 përveçse kur përcaktohet ndryshe. Oraret që tregohen këtu janë sipas orës lokale. Oraret janë vetëm për qëllime informimi dhe mund të ndryshohen pa dhënë njoftim paraprak.