Ekuipazhi i fluturimit

Ekuipazhi i fluturimit

Stjuartët dhe stjuardesat tona

Zini vend në ndenjësen tuaj dhe shijoni fluturimin. Ekuipazhi ynë i kabinës do të kujdeset për të tjerat. Ekuipazhi ynë tepër profesionist siguron një atmosferë të këndshme në bordin e avionit dhe falë edhe trajnimit të tyre do të jeni në duar të sigurta gjatë të gjithë fluturimit.

Stjuartët dhe stjuardesat miqësore do t'ju ndihmojnë të gjeni ndenjësen tuaj, të vendosni bagazhet në vend, do t'ju japin një informacion rreth sigurisë, do t'ju shërbejnë ushqime dhe pije dhe do t'ju ofrojnë ndihmë nëse nuk ndiheni mirë.

Njohuritë dhe profesionalizmi

Ekuipazhi ynë i kabinës flet disa gjuhë prandaj komunikimi nuk është asnjëherë problem. Me nivelin e tyre të lartë të trajnimit, njohuritë e mira të përgjithshme, paraqitjen profesionale dhe aftësinë për t'u përshtatur, ekuipazhi i kabinës është në gjendje të plotësojë edhe nevojat e pasagjerëve më kërkues dhe klientëve charter. Ekuipazhi ynë i kabinës kujdeset për mirëqenien e të gjithë pasagjerëve dhe është plotësisht i trajnuar për të ndihmuar kategori të veçanta pasagjerësh të tilla si fëmijët dhe pasagjerët me nevoja të veçanta.

Osebje 1

Trajnim i rregullt për sigurinë tuaj

Synimi ynë është të bëjmë më shumë sesa presin klientët tanë nga ne, prandaj stjuartët dhe stjuardesat tona marrin trajnim të vazhdueshëm në fushën komerciale dhe të marrëdhënieve me pasagjerët. Ata trajnohen rregullisht për një gamë situatash emergjence, sepse siguria juaj gjithmonë vjen e para.

Një paraqitje e këndshme dhe një buzëqeshje miqësore

Nuk është sekret që ekuipazhi ynë i kabinës e vesh uniformën e vet me krenari. Uniforma e Adria është konsideruar gjithmonë si një prej më tërheqëseve në spektrin shumëngjyrësh global të uniformave të linjave ajrore. Me paraqitje të këndshme dhe buzëqeshje miqësore, ne kujdesemi për komoditetin dhe mirëqenien tuaj. Ejani dhe shikojeni me sytë tuaj!

Dëshironi të bëheni pjesë e ekipit tonë? Regjistrohuni në databazën e mundësive tona të punësimit.

Ekuipazhi ynë i kabinës ju përshëndet me një buzëqeshje kur hipni në avion dhe ju jep një përshëndetje miqësore kur uron miqësisht udhë të mbarë kur dilni prej tij.