Shtatë destinacione të reja nga Lubjana

ofrojnë mundësi të panumërta për histori të reja!

Çdo vizitë në një destinacion të ri është një mundësi më vete për përvoja të reja, qofshin të vogla apo të mëdha. Sa më të shumta mundësitë, aq më të bukura bëhen historitë. Ato do t’jua pasurojnë jetën dhe do t’ju zhvillojnë horizontet.

Hamburg

HAMBURGU

nga 169€

Hamburgu është qyteti i dytë më i madh i Gjermanisë dhe qendër transporti për të gjithë Evropën, me portin që zë 10% të hapësirës së qytetit. Kontakti i tij i përhershëm me ujin reflektohet tek arkitektura, ushqimi dhe kultura, vendet e shumta interesante, dhe deti plot lëvizje. Ky qytet ka gjithashtu më shumë ura se çdo qytet tjetër në botë.

Orari
Cinque Terre Dita e javës
(1 – E hënë)
Cinque Terre Nisja nga destinacioni Cinque Terre Mbërritja në destinacionin përfundimtar Cinque Terre Numri i fluturimit Cinque Terre Periudha e udhëtimit – nga
Lubjanë - Hamburgu
---45-- 07:00 09:00 JP182 25.3.2018
1-----7 17:20 19:20 JP182 25.3.2018
Hamburgu - Lubjanë
---45-- 09:30 11:40 JP183 25.3.2018
1-----7 19:55 22:05 JP183 25.3.2018
Gjej fluturimin
Dubrovnik

DUBROVNIKU

nga 139€

Perla e Adriatikut ofron një miks të mrekullueshëm të trashëgimisë historike dhe kulturore nga periudha gotike, e Rilindjes dhe ajo baroke. Pas pothuajse dy kilometrash të mureve të qytetit është një botë shumëngjyrëshe kishash, monumentesh, ndërtesash madhështore dhe shatërvanësh, që janë vendi ideal për fansat e “Game of Thrones” dhe të personazheve të njohur.

Orari
Cinque Terre Dita e javës
(1 – E hënë)
Cinque Terre Nisja nga destinacioni ikona Mbërritja në destinacionin përfundimtar ikona Numri i fluturimit ikona Periudha e udhëtimit – nga
Lubjanë - Dubrovnik
--3-5-- 12:10 13:25 JP743 27.4.2018
Dubrovnik - Lubjanë
--3-5-- 15:05 16:20 JP735 27.4.2018
Gjej fluturimin
Bukarešta

BUKURESHTI

nga 169€

Bukureshti është kryeqyteti dinamik, plot energji dhe argëtime i Rumanisë, i cili është ndarë krejtësisht nga e kaluara e vet komuniste. Bulevardet e shumta, muzetë, parqet dhe ndërtesat e Epokës së Bukur, baret e sofistikuara dhe arkitektura moderne ofrojnë një miks stilesh historike – dhe një imazh që u vjen si surprizë shumë prej vizitorëve që vijnë për herë të parë.

Orari
ikona Dita e javës
(1 – E hënë)
ikona Nisja nga destinacioni ikona Mbërritja në destinacionin përfundimtar ikona Numri i fluturimit ikona Periudha e udhëtimit – nga
Lubjanë - Bukuresht(OTP)
12-4--7 12:05 14:55 JP314 25.3.2018
Bukuresht(OTP) - Lubjanë
12-4--7 15:25 16:30 JP315 25.3.2018
Gjej fluturimin
Brač

BRAČ

nga 139€

Braç, ishulli më i madh në rajonin dalmat të Kroacisë, është i famshëm për natyrën e mrekullueshme të gjelbër, aromat dehëse mesdhetare, klima e përkryer dhe plazhet e mrekullueshme me rërë dhe zhavorr. Ndoshta njihet më shumë për gurin e vet të shkëlqyer që është përdorur në ndërtesa të famshme në mbarë botën, dhe për plazhin “Zlatni rat”, një ndër më të bukurit në Adriatik.

Orari
ikona Dita e javës
(1 – E hënë)
ikona Nisja nga destinacioni ikona Mbërritja në destinacionin përfundimtar ikona Numri i fluturimit ikona Periudha e udhëtimit – nga
Lubjanë - Braç
--3--6- 12:20 13:25 JP742 28.4.2018
Braç - Lubjanë
--3--6- 15:10 16:20 JP743 28.4.2018
Gjej fluturimin
Premier Hotel Slon

SOFJA

nga 149€

Sofja sot është një qytet rinor dhe plot jetë, një kryeqytet modern i Evropës Lindore plot me monumente të trashëgimisë kulturore dhe natyrore të mbrojtura nga UNESCO. Kryeqyteti bullgar është gjithashtu një qytet i shkujdesur, me njerëz gazmorë dhe një zonë rrotull saj që është plot shumëllojshmëri. Përvojat që do t’ju ofrojë janë të pasura dhe të paharrueshme.

Orari
ikona Dita e javës
(1 – E hënë)
ikona Nisja nga destinacioni ikona Mbërritja në destinacionin përfundimtar ikona Numri i fluturimit ikona Periudha e udhëtimit – nga
Lubjanë - Sofja
1--4--7 12:05 14:45 JP324 25.3.2018
Sofja - Lubjanë
1--4--7 15:30 16:10 JP325 25.3.2018
Gjej fluturimin
Zgjedhje falas e ndenjëses

Zgjedhje falas e ndenjëses

Adria Airways ju ofron mundësinë ta zgjidhni ndenjësen falas. Në këtë mënyrë mund të keni gjithmonë ndenjësen e preferuar: nga korridori ose nga dritarja, përpara ose prapa në avion. Zgjedhja është juaja, falas.

Ju lidhim me Evropën Perëndimore

Ju lidhim me Evropën Perëndimore

Ne ju lidhim me qytete të shumta në Evropën Perëndimore me fluturime direkte ose fluturime me tranzit të shkurtër. Në këtë mënyrë do të kaloni më pak kohë në udhëtim dhe më shumë kohë në destinacionin tuaj. Pavarësisht arsyes për të udhëtuar, ne sigurohemi që fluturimi juaj të jetë sa më komod dhe praktik që të jetë e mundur.