Adria Airways Logo Adria Airways

Ne kemi linja të rregulla fluturimi drejt 17 qyteteve në mbarë Evropën

Adria Airways ofron linja të rregullta fluturimi drejt 17 qyteteve evropiane: Amsterdam, Bruksel, Vjenë, Frankfurt, Kopenhagë, Moskë, Munih, Paris, Podgoricë, Pragë, Prishtinë, Sarajevë, Shkup, Sofja, Tiranë,  Manchester dhe Cyrih.

Me 196 fluturime të rregullta çdo javë dhe me periudha shumë të shkurtra tranziti mes fluturimeve, ne përpiqemi të sigurohemi që përvoja juaj e udhëtimit të jetë sa më e këndshme. Së fundi ne kemi prezantuar një orar dixhital, në mënyrë që fluturimet tuaja dhe tranzitet të jenë vetëm një klikim larg.

Zgjidhni aeroportet e nisjes dhe të kthimit.