Adria OnAir

Adria OnAir

Të gjithë pasagjerët në avionët tanë tani kanë akses në portalin Adria OnAir Entertainment – një shërbim i ri që e kemi prezantuar për të përmirësuar përvojën e udhëtimit të pasagjerëve tanë. Portali përmban një mori materialesh të dobishme dhe argëtuese të sistemuara në kategori individuale nga të cilat lexuesit mund të zgjedhin ndërsa udhëtojnë mbi re.

Si të lidhemi

Në portal mund të hyni përmes tabletit ose telefonit tuaj smartphone. Me pajisjen në "modalitetin e aeroplanit", aktivizoni lidhjen Wi-Fi dhe zgjidhni rrjetin "Adria OnAir". Rrjeti me valë është i disponueshëm gjatë të gjitha fazave të fluturimit.

Përmbajtja

Pasi të jeni lidhur me sukses me rrjetin, do të hapet automatikisht portali OnAir Entertainment. Këtu do të gjeni informacion rreth fluturimit aktual, këshilla udhëtimi për destinacionin ku po udhëtoni, si dhe katalogun e Adria SkyShop. Gjithashtu mund të bisedoni me pasagjerët e tjerë ose të çlodheni duke luajtur një lojë ose duke shfletuar artikujt në OnAir Magazine.

Seksioni i këshillave të udhëtimit përmban informacione të përgjithshme rreth destinacioneve të Adria, së bashku me detaje dhe vende interesante nga destinacione specifike.

SkyShop është dyqani i Adria mbi re. Shfletimi i katalogut tani është edhe më i shpejtë dhe më i thjeshtë dhe do të gjeni gjithashtu edhe oferta speciale ekskluzive.

Lojërat janë një mënyrë e shkëlqyer që ju dhe fëmijët tuaj të kaloni kohën gjatë fluturimit. Disponohen lojëra të ndryshme, disa prej të cilave ofrojnë argëtim për të gjithë familjen dhe disa të tjera kërkojnë më shumë shkathtësi ose fat. Shikoni tabelën e rezultateve më të larta për të parë se si jeni në krahasim me lojtarët e tjerë në fluturimin tuaj.

Dhomat e bisedave janë një formë gjithnjë e më e përhapur komunikimi, prandaj edhe ne e kemi përfshirë në portal funksionin e bisedës. Mund të zgjidhni një bisedë në grup, ku pa u ngritur nga ndenjësja juaj mund të përshëndesni dhe mund të flisni me të gjithë pasagjerët në avion, ose mund të zgjidhni një bisedë private me një person specifik.

Gjatë fluturimit mund të kontrolloni gjithashtu informacione rreth fluturimit ku ndodheni, distancën e mbetur nga destinacioni dhe kohën e përafërt të mbërritjes.

Artikujt e OnAir Magazine (e njohur më parë si Adria In-Flight Magazine) përmbajnë gjithmonë materiale interesante për t'u lexuar. Kombinimi i temave të zgjedhura me kujdes dhe fotografitë e shkëlqyera kanë tërhequr interesin e pasagjerëve prej vitesh. Rregullisht shtohen artikuj të rinj për të garantuar freskinë e përmbajtjes së revistës. Provojeni dhe shtojini fluturimit tuaj pak variacion.