Adria>Informacion>Karrocat e invalidëve, pajisjet e lëvizjes dhe pajisje të tjera mjekësore

Karrocat e invalidëve, pajisjet e lëvizjes dhe pajisje të tjera mjekësore

Planifikimi paraprak

Në mënyrë që ne t'ju ofrojmë asistencën e nevojshme gjatë udhëtimit tuaj drejt destinacionit të zgjedhur, ju lutemi na informoni se si mund t'ju ndihmojmë. Ne do të bëjmë çdo përpjekje për t'ju siguruar një udhëtim të sigurt, komod dhe të bukur. Është e rëndësishme që të na njoftoni paraprakisht se çfarë ndihme kërkoni duke qenë se pranimi varet nga disponueshmëria. Për t'jua bërë më të lehtë planifikimin e fluturimit, kemi grumbulluar informacionet e mëposhtme:

Kafshët e shërbimit

Ju lutemi shikoni më shumë informacion rreth udhëtimit me kafshë shërbimi.