Kontaktet

Kujdesin për klientët rezervime dhe informacion

Për çdo pyetje dhe informacion mund të na kontaktoni duke përdorur informacionin e mëposhtëm të kontaktit. Personeli ynë miqësor do t'u përgjigjet me kënaqësi të gjitha pyetjeve që keni.

Kujdesin për klientët Adria Airways për rezervime dhe informacion

T: +386 (0)1 369 1010 (për thirrjet nga jashtë Sllovenisë)

Orari i punës:
 
E hënë - E premte nga ora 8:30 deri në 17:30.
E shtunë - E diel nga ora 9:00 deri në 17:00.

Të gjitha oraret janë sipas Orës së Evropës Qendrore (CET).

Qendra e Adria Airways për çrregullimet në fluturim (në rast vonesash ose anulimesh të fluturimit)

T: +386 (04) 259 4582

Orari i punës: Çdo ditë nga ora 17:30 deri në 21:00. Të gjitha oraret janë sipas Orës së Evropës Qendrore (CET).

Kontakte të tjera

Zyra e korporatës

Adria Airways d.d.
Zgornji Brnik 130h
4210 Brnik, Slovenija


PBX
T: +386 (0)4 255 9000
F: +386 (0)4 259 4570
Orari i punës:
E hënë - E premte
nga ora 07:00 deri në 18:00

Zyrat e shitjes

Zyra e shitjes në Aeroportin e Lubjanës Jože Pučnik
Çdo ditë
nga ora 17:30 deri në 21:00

Kontaktet për klientët korporata

Transporti Charter 
T: +386 (0)4 259 4522
F: +386 (0)4 259 4573
SITA: LJUCHJP
E: charter@adria.si

Cargo
T: +386 (0)4 259 4234 
F: +386 (0)4 202 3030 
SITA: LJUFRJP
E: cargo.ops@adria.si

Mbështetja për agjencitë
T: +386 (0)4 259 4585 
E hënë - E premte
nga ora 9:00 deri në 17:00 p.m.

Rezervimet e grupeve
T: +386 (0)4 259 4583 
E hënë - E premte
nga ora 08:00 deri në 16:00
E: groups@adria.si

Departamenti i Korporatave
E hënë - E premte
nga ora 08:00 deri në 16:00
E: corporate@adria.si

Marketingu dhe Komunikimet e Tregut

F: +386 (0)4 259 4573
E: marketing@adria.si

Reklamat në Mediat e Adria Airways 
T: +386 (0)4 255 9000
F: +386 (0)4 259 4573
E: marketing@adria.si

Punësimi dhe Burimet Njerëzore

Burimet Njerëzore
T: +386 (0)4 259 4703
F: +386 (0)4 259 4572
E: hr@adria.si

Agjentët e Autorizuar

 

SHBA and Canada

Adria Airways GSA, North America c / o Networld Communications Corp.,
89 Headquarters Plaza North 
Suite 1420 Morristown, NJ 07960, USA 

T: + 1-855-77-ADRIA (23742) 
E:  adria@gsa-northamerica.com

 

Ukrainë

TAL Aviation LLC

13K M. Pymonenko St.
04050 Kiev

T: +38 (044)351 15 80; 
+38 (044)351 15 81
E: ukraine@adria.si

 

Zvicër

AVIAREPS AG

Badenerstrasse 15
8004 Zurich

T: +41 44 286 99 41
E: switzerland@adria.si

  

Shqipëria

Adria Airways Albania
Str: Ibrahim Rugova
Building nr 28, Ap. Nr 8, Second Floor
Post code 1019
bully Shqipëri

T: +355 (0) 42 274 666 
GSM: +335 (0) 69 40 76 614 
E: book@adriaalbania.com
orar i punës:
Hen-PRE NGA ora 09:00 yell instead of 18: 00;
SHT, from 09:00 to 14:00

Biletat në Aeroportin e Tiranës
T: +355 (0) 42 381 911 
GSM: +355 (0) 69 40 76 611

 

Austrie

Flight Directors Lufttransportvermittlung Ges.mbH
Ungargasse 59-61/B43 
Sitz: A-1030 Wien,
FN124123i, HG Wien
Austria


T: +43 1 879 87 05
F: +43 1 876 04 53-11

E: barbara.lintner@adria.si
Orari and Puns:
HËN-PRE, 09:00 deri 17:00;
SHT, DIE, mbyllur

Belgjikë

AVIAREPS AG

Park Hill
J.E. Mommaertslaan 18b
1831 Diegem, Brussels

T: + 32 2 712 05 54
E : belgium@adria.si

Bosnia and Herzegovina

Adria Airways
International Airport
Kurta Schorka 36
71000 Sarajevo

T: +387 33 232 125
T: +387 33 232 126
F: +387 (0) 33 233 692
E: bih@adria.si 
Orari and Punës:
E hënë - E premte nga ora 09:00 deri në 17:00;
E shtunë - E diel mbyllur.

Bullgari

TAL Aviation Group

blvd. Patriarh Evtimii, 36V, ground floor
Sofia, Bulgaria 


T: + 359 29819910 

E: bulgaria@adria.si 

Orari and Punës:
E hënë - E premte nga ora 09:00 deri në 17:00; 

   

Czech Republic

Baltic Aviation Support SIA

Národní 41
CZ-11000 Prague 1

T: +420 22 59 85 743 E:  czechrepublic@adria.si

France

AVIAREPS AG

Badenerstrasse 15

8004 Zurich

T: +41 44 286 99 41
E: switzerland@adria.si

Gjermani

Adria Airways
Aviareps AG 
Kaiserstr. 77 
60329 Frankfurt

T: 49 (0) 89 552 533 31 
F: +49 (69) 770 673 235

E:  germany@adria.si

Holandë

AVIAREPS AG

Capellalaan 121
2132 JM Hoofddorp, Netherlands

T: +31 20 6541560 
E : netherlands@adria.si

 

India

Adria Airways
Dex Aviation Pvt Ltd 
42 Community Center Zamrudpur 
Kailash Colony Extension 
New Delhi 110048, India 

T: +911 143 658 031 

   

Israel

Mirus Services (1996) Ltd. 
8 Mendele Str. 
63432 Tel Aviv, Israel 

T: +972 3 52 23 161 
F: +972 3 52 40 895 
Orari and Puns: 
PRE and SHT, mbyllur

Biletat në aeroportin Ben Gurion
Laufer Aviation Ltd. 
70100 Tel Aviv, Israel 
T: +972 3 97 74 300 
F: + 972 3 97 12 022 
Orari and full moon:
3 orë përpara nisjes së fluturimit

Maqedoni

AAM dooel
Dame Gruev 7, store 7 
1000 Skopje, Macedonia 

T: +389 0 (2) 3 117 009 
T: +389 0 (2) 3 229 975 
F: +389 0 (2) 3 16 55 31 
E: adr. skopje@adria.si

Orari and Punës:
HËN- PRE 8: 00-17: 00; 
SHT, 9:00 - 13:00

Biletat në Aeroportin e Shkupit
T: +389 (0) 2 2 25 50 133 
E: skpkkjp@adria.si

Mali and Zi

Oki Air Montenegro doo
Ivana Vujoševića 46 
81000 Podgorica, Montenegro 

T: +382 20 201 201 
T: +382 20 201 202 
F: +382 20 241 154 
GSM: +382 67 241 154 
E:  okiair@oki.me 
Orari and Punës:
HËN-PRE, 08:30 until 18:00; 
SHT, 09:00 at 14:00

Biletat në Aeroportin e Podgoricës
Oki Air Montenegro doo 
GSM: +382 67 241 154 
T & F: +382 20 653074 
Worari i punës:
2 orë përpara a 30 minute pas nijes.

 

Mbretëria e Bashkuar

Qendra is phone number:
T: +386 1 369 10 10

Reserve groups

T: +386 4 259 4583 

E hënë - E premte nga ora 08:00 to 16:00 E:  groups@adria.si

     

Netherlands

Qendra is phone number:
T: +386 1 369 1010

Reserve groups

T: +386 4 259 4583 

E hënë - E premte 

from 8:00 to 16:00

E:  groups@adria.si

Poloni

AVIAREPS Poland
Sienna 72/3 
00-833 Warsaw, Poland 

T: +48 22 632 21 22 
E:  adria.poland@aviareps.com
E:  www.aviareps.com

Republika e Serbisë

Oki Air International
Nikola Tesla Belgrade airport 
11180 Belgrade 59, Republic of Serbia 

T & F: +381 11 2286457, +381 11 2286458, 
E:  adr.belgrade@adria.si ,  
okiairbeg@oki.me

www.oki.me

Russians

Aviareps AG 
Olympiysky Prospect 14 
BC "Diamond Hall" 
129090, Moscow, Russia 

T: +7 (495) 937 56 29

AdriaRes.Mow@aviareps.com

Orari and Punës:
E hënë - E premte ora 9:00 to 18:00

Biletat to the Aeroportin and Sheremetyevo
Ticketing AVIACOM service-2nd floor, Terminal F 
E: svokkjp@adria.si 
Orari and delivery:
E hënë - E diel nga 15:00 to 19:00

 

Republic e Kosovës

Adria Airways
Rr. Qamil Hoxha nr. 12 
Prishtinë, Kosovë 

T: +381 38 246746 
F: +381 38 246 747 
E.  eticketprn@adria.si
GSM: +377 44 165 084

Biletat në Aeroportin e Prishtinës
T: +381 38 548 437 
F: +381 38 548 437 
GSM: +386 49303 333 
Orari i punës:
5 orë përpara nisjes.