Statusi i fluturimit

Të gjitha fluturimet

Data Nisja Mbërritja Nga   Fluturimi Statusi
14:00 15:05 Sofja (SOF) Prishtinë (PRN) JP 324 Anuluar.
17.9.2019 00:30 01:10 Shkup (SKP) Tiranë (TIA) JP 810 Nisur në 02:25. Koha e pritshme e zbritjes 03:01.
08:50 09:45 Munih (MUC) Cyrih (ZRH) JP 102 Programuar.
14:30 15:15 Shkup (SKP) Tiranë (TIA) JP 826 Programuar.
13:55 14:55 Prishtinë (PRN) Sarajevë (SJJ) JP 838 Programuar.
19.9.2019 00:20 03:40 Lubjanë (LJU) Tel Aviv (TLV) JP 604 Programuar.

Oraret e fluturimeve dalëse dhe hyrëse shfaqen sipas orës lokale për aeroportet përkatëse. Mospërputhjet që mund të lindin mund të jenë si rezultat i ndryshimeve në zonat kohore.